nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
DMOZ para getirmediği için kapatılıyor, gönüllü dizin projesi olduğu için reklam eklemiyorlar, bu nedenle kapatıldığını sanıyorum
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
keske yayından kaldırılmasa benim hiç sitemi kabul edmedi ama kapanmasını istemeyenlerdenim önce benim sitemi kabul edsin sonra kapansın içimde kalır :)
işte buu
MK71
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 saat önce bi mail geldi meta editörlerden birisi göndermiş. Dmoz kapanacak ancak gönüllü editörler yeni bir site kurup projeyi devam ettirmek için çabalıyorlar. Aol'da olumlu cevap vermiş. Şimdilik bu kadar ifşa yeter. :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bana ve tüm editörlere gönderilen e posta.
[from maxcoder]
[to dorebar]
Değerli DMOZ Editörü, Sizlere DMOZ'la ilgili üzücü bir gelişmeyi bildirmek üzere yazıyorum: Editör forumlarımızı takip eden editörlerimizin bir süre önce gördüğü üzere, DMOZ'un bugün ilerleyen saatlerde (14 veya 15 Mart) kapanması planlanıyor. Projenin sahibi olan AOL firması projeyi neden sonlandırdığı ile ilgili ayrıntılı bir açıklama yapmadı. Gönüllü editörlerimiz bir süredir editör forumlarımızda DMOZ'u yeni bir isimle, bağımsız bir şekilde devam ettirmeyi tartışıyorlar. AOL, DMOZ markası kendisinde kalmak üzere, tüm DMOZ verilerini DMOZ'un mevcut gönüllü yöneticileriyle paylaşmayı kabul etti. İlk aşama olarak editör forumlarımız http://curlie.org adresine kopyalandı ve yarından itibaren tartışmalar bu forumlarda devam edecek. Forumları takip etmek veya katkıda bulunmak isterseniz yeni bir parola almanız gerekiyor. DMOZ kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi yazın. DMOZ, insanlar tarafından düzenlenen en büyük ve en kapsamlı web diziniydi. Bu projeye katkıda bulunan World/Türkçe editörlerinden birisi olduğunuz için, World/Türkçe'nin en eski editörlerinden birisi ve DMOZ meta editörü olarak sizlere teşekkür ederim. DMOZ burada sona eriyor. Yeni projemizde görüşmek dileğiyle... Selim "maxcoder" Şumlu DMOZ Meta Editörü
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kusura bakmayın ben biraz cahilimde dmoz ne demek
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Bana gelen DMOZ dizini ile ilgili bir bilgi.
Dmoz editörleri olarak bugün Dmoz'a veda ediyoruz. Editör panelini daha önce görmemiş olanlar için paylaşmak istedim. Dmoz'a kayıtlı sitesi olanlar için bir hatırlatma, Dmoz gidiyor ama içeriğini hızla kendine çeken birçok site ortaya çıktı. Yeni backlinkler alacağınız kesin. Ancak bu sitelerin çoğunun güvenilir olmayacağını belirtmek isterim. Dmoz editörleri olarak curlie.org ve resource-zone.com sitelerinde olacağız ve buralardan alacağınız backlinklere güvenebilir, geri kalanını reddebilirsiniz.
prestij