lostyazilim

Dolandırıldıkmı anlamadım yardım arkadaşlar

56 Mesajlar 7.803 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

gunlukekonomi gunlukekonomi www.gunlukekonomi.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 8, (%100)
Anlayamadığım türkçe bir siteye yabancılar neden akın akın arama motorlarından gelsin?
anaokuluyuz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

yb79 yb79 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web sitesi sahibi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 555
  • Beğeniler 286 / 212
  • Ticaret 1, (%100)

anaokuluyuz adlı üyeden alıntı

Ya allah aşkına arkadaşlar 4 k siteden bahsediyoruz ve aylık gelirini baz almıyoruz google analyticsden daha güvenilir bir sayaç var söyleyin bizde bilelim neden sitenin sadece abd hitleri ni saymasınki hemde 3.7k gibi bir rakamı yani adsense kullananlar bilir adsensedede ülke görüntülemesi var ve siteni görüntülemesi 20-100 :) ama tekil 3.7k not abd için söylüyorum

Okadar çok kazanıyorsan siteyi sana geri verim kabul edermisin hemde benim aldığım fiyatın yarısına alırmısın böyle kazançlı bir siteyi

Bu işlerden çok anlamam ama dolandırılmış olduğunu düşünüyorum.Benim günlük 20 bin sayfa çevrimli sitem vardı bu forum aracılığı ile bu forumdan bir üyeye sattım.Satın alan günde 25 tl ortalama kazanıyor ve çok mutlu:)Günlük 40-50 tl'ye kadar gideri var sitenin gelecekte, sitenin gelişimi bunu gösteriyor.
Analytics sattığım sitede ekliydi.İsminibile duymadığımız bilmediğimiz ülkelerin anlık 3-5 saniye gecikme ile analytics istatistiklerini verir.Bahsettiğin ülke abd olunca oradan giriş göstermeme gibi bir ihtimali yok.Her arama kelimesini, kullanıcıların yaşlarını dahi analytics anlık olarak gösteriyor elbette herkesin bildiği gibi.Günde 4-5 k hite bir tık dahi reklama gelmemesi hitin organik olmadığını zaten açık açık ortaya koyuyor.Bu sitenin savunulur bir tarafı yok, ama sana cevap veren arkadaş neden banlanmamış anlayamadım.Benim sattığım sitede böyle bir durum olsa yerin bin kat dibine gireririm.
anaokuluyuz

kişi bu mesajı beğendi.

anaokuluyuz anaokuluyuz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek oto galeri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 20 / 9
  • Ticaret 4, (%100)

yb79 adlı üyeden alıntı

Bu işlerden çok anlamam ama dolandırılmış olduğunu düşünüyorum.Benim günlük 20 bin sayfa çevrimli sitem vardı bu forum aracılığı ile bu forumdan bir üyeye sattım.Satın alan günde 25 tl ortalama kazanıyor ve çok mutlu:)Günlük 40-50 tl'ye kadar gideri var sitenin gelecekte, sitenin gelişimi bunu gösteriyor.
Analytics sattığım sitede ekliydi.İsminibile duymadığımız bilmediğimiz ülkelerin anlık 3-5 saniye gecikme ile analytics istatistiklerini verir.Bahsettiğin ülke abd olunca oradan giriş göstermeme gibi bir ihtimali yok.Her arama kelimesini, kullanıcıların yaşlarını dahi analytics anlık olarak gösteriyor elbette herkesin bildiği gibi.Günde 4-5 k hite bir tık dahi reklama gelmemesi hitin organik olmadığını zaten açık açık ortaya koyuyor.Bu sitenin savunulur bir tarafı yok, ama sana cevap veren arkadaş neden banlanmamış anlayamadım.Benim sattığım sitede böyle bir durum olsa yerin bin kat dibine gireririm.

Aynen hocam tşk ederim ilginiz için

Jevel Jevel Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 502
  • Beğeniler 13 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
Hep internet explorer. Dolandırılmışsınız.
anaokuluyuz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

anaokuluyuz anaokuluyuz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek oto galeri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 20 / 9
  • Ticaret 4, (%100)
Dolandırıldığımız kesin arkadaşlar online sayacın ücretli versiyonunu aldım şimdi daha rahat inceleyebilirsiniz bi yardım edinde nerden geliyor bu hitler bulalım

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

Dolandırıldığımız kesin arkadaşlar online sayacın ücretli versiyonunu aldım şimdi daha rahat inceleyebilirsiniz bi yardım edinde nerden geliyor bu hitler bulalım

buraya bakarsanız.

http://whos.amung.us/pro/stats/readers/czv8/

tüm abd hitleri: Redmond, United States (30bin nüfuslu kasaba)
65.55.213.xx olarak ip engelleyin
65.55.215.xxx
65.55.217.xxx
tüm kanada hitleri: Ottawa, Canada 131.253.24.xxx olarak ip engelleyin

EPINKO EPINKO epinko.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 204 / 205
  • Ticaret 23, (%100)
Şaka gibi hala kendini savunuyor vallaha yazmamak için zor tuttum kendimi günlük 5 k hit var ve alexam iyi mi diyorsun ? bak kardeşim bu günlük hitim http://prntscr.com/57ssfp bak bu da alexam http://prntscr.com/57sslz eeee söyle bana bu bendeki hitlere 2 sıfır daha koymak gerek değil mi? şaşıyorum hala karşında bu işleri bilen insanlar var bu en basit yol sitedeki hitlerin yalan dolan olduğunun.

[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

kaç paraya aldınız bu siteyi?

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Alexa olayı basit birşey. Alexa Toolbar ile arama yapıp siteye girdiğin müddetçe çok çok hızlı bir şekilde Alexa düşürülebilir. Alexa için hite gerek yok.

Eğer sayaçta 4k hit görünüyor ama Analytics'de görünmüyorsa, gelen hitlerin IP adresleri Google tarafından banlanmıştır. Bu da siteye gelen hitlerin ya belirli sitelerle ya da SEO programlarıyla yapıldığını gösterir. Proxy ayarlayıp programla hit kasılıyordur.

Demekki Alexa düşürülüp sahte hitlerle de giriş çıkış abartılarak site iyi gösterilmeye çalışılmış.

Hocam yapacağın şey çok basit. Siteyi Cloudflare yönlendir. (Bildiğim kadarıyla Blogger, Cloudflare'e yönlendirilebiliyor.) Cloudflare yönlendirmesi bitince siteyi belirlediğin ülkelere kapatabilirsin. Cloudflare ayarlarında seçenekler mevcut.

HasimShn HasimShn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 12 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam dolandırılmışsınız!

http://sadecebenimleuyu.tumblr.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al