-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci/İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam ben o şirketle hiç çalışmadım turhost ile çalışıyorum ve orada böyle bir yardım istediğimde domaini paketime bağlıyorlar, anladığım kadarı ile paket yükseltilmesi elbette bana da saçma geldi ama bazı hosting şirketlerinin kullanıcı sözleşmesi olayı vardır ya o sözleşmede buna benzer bir madde olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci/İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hocam bir tavsiyem var beklerken şu kullanıcı sözleşmesine bir bakmalısınız biraz sizi sıkabilir ama beklerken bakmış olursun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci/İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
:D hallettiğine sevindim iyi günler
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bu aynı şuna benziyor. Bazı geliştiricilerin yaptıkları temaları veya scriptleri, tek bir domaine şifrelemesi. Ve müşterinin daha sonra rica ederek bir defaya mahsus satın aldığı tema için, farklı bir domainle çalıştırmak istemesi. Bunun nedeni ise, aldığı temayı liasnslattırdığı domaini başkasına satması ve scriptini domain ile birlikte vermek istememesi. Ancak satıcının bunu kabul etmemesiyle yaptığı büyük haksızlık. Çünkü bir defaya mahsus değiştirse ne olacak? Zaten adam farklı iki domainde kullanacağını söylemeden, yine tek bir domain ancak farklı bir domain için kullanmak istemektedir.
İşte böyle satıcılardan her ne kadar aktif ve yoğun gibi görünselerde satış olarak, UZAK DURUN:)
İlk başta canım cicim, daha sonra çok yoğunum öldüm bittim diyen limonwp buna örnektir benim gözümde.
Ben bu durumu forumdan biri ile yaşadım. Domainimi sattım ve limonwp den aldığım tasarımı domainle birlikte satmak istemediğim için değiştirmesini rica ettim. Ama yapmadı. Satnı aldığım tema öylece duruyor. Ha bundan sonra o kişisel aldığım tema için domainimi değiştirmeyi kabul etse de kullanmam zaten. 80TL çöpe gitsin ama böyle kişiler uzak dursun yeter.
Neyse iyi çalışmalar hocam.