-
-
Yaş/Cinsiyet
64 / K
-
Meslek
emekli
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar e-ticaret işine girmek istiyorum sermayemde var baya bi
ne satsam iyi olur ne satmamı tavsiye edersiniz bu işler nasıl yapılır
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Bunu kendiniz bulmanız sizi bu yolda daha iyi motive eder ve ileriye dönük daha sağlıklı düşünürsünüz eğer bir işten çıkarınız varsa o işi kendi düşünceleriniz dogrultusunda hareket etmelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öncelikle gerekli olan sanal poslardan biri. akbank ya da garantinin sanal poslarını incelemeni tavsiye ederim. paypal ın katkısı da ne kadar olur bilemme ama siteyi bir akbank bir garanti bir de paypal eklersin. hatta yapabilirisen gsmden alım da ekleyebilirisn güzel olur.
ne satabilirisn bunu bilemem. ama şöyle düşün. küçük bir iş olmasın. satacağın şeyler 5-20TL arası şeyler olmasın bence. çok kazanç getirmez butip şeyler zaten kdvsi ve gelir vergisi var bunların.
bir de siteye adsense reklamları iti olur kazancı arttırmak adına. çok tutarsa siten zaten paralı reklamlar almaya başlarsın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sorduğunuz soru o kadar uzun uzadıya anlatılması gereken bir konu ki aslında :) Ancak size önerim öncelikle hangi sektörde bulunmak istediğinizi tespit edin ve mutlaka konu hakkında bilginizin olduğu bir sektör olsun. İlk kez duyduğunuz bir işe soyunmayın yoksa cevap veremeyeceğiniz sorularla karşılaşabilirsiniz.
Sonrası zaten adım adım öğrenilmesi gereken konular :)
E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Öncelikle bildiğiniz bir konuda site açın. Yani atıyorum makine mühendisi iseniz moda ile alakanız yoksa kadın üzerine bir site açmayın. Ürünleriniz mutlaka stoklarınızda olsun. İyi bir tanıtımla ürünün ne olduğuna bağlı olarak evet e ticarette iyi para var ama reklam yapmak duyulmak iyi bir satışa ulaşmak gerçekten zor
www.kadinsalyasam.com
cunneyt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
SEO HAKKINDA BİLGİN YOKSA GİREME !
Bende hala araştırıyorum saat üzerine açacağım 4 tl ye gelişi var 10 tl ye satacağım saat başı 6 tl kalıyor günde 10 tane satsam bile yeter ancak iyi bir bütçe lazım çok iyi bütçeler seo bilmiyorsanız ek para gidecektir
1 kişi bu mesajı beğendi.