-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook'da web sitemin domaini engel yedi bunu nasil kaldırabilirim herturlu yolu denedim ama çözüm olmadı çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
biroolpub
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Facebook'ta domain engeli kaldırılması pek mümkün değil. Hele spam yaptıysanız veya içeriğiniz uygunsuz ise geri dönüşü yok. Link kısaltma siteleride çözüm olmayacaktır. Zira Facebook Bot yönlendirme yapılan siteyi gördüğü için yine engele takılıyor. Fakat ücretli köprü bağlantı veren yerleri kullanabilirsiniz. Oradada kurallara uymak şartı ile.
Kolaylıklar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
biroolpub adlı üyeden alıntı
Facebook'ta domain engeli kaldırılması pek mümkün değil. Hele spam yaptıysanız veya içeriğiniz uygunsuz ise geri dönüşü yok. Link kısaltma siteleride çözüm olmayacaktır. Zira Facebook Bot yönlendirme yapılan siteyi gördüğü için yine engele takılıyor. Fakat ücretli köprü bağlantı veren yerleri kullanabilirsiniz. Oradada kurallara uymak şartı ile.
Kolaylıklar dilerim
Tam tersine ayni domain'im 2 kere engellendi, 2 kere engeli kaldirttim. Turkler ve fransizlarda is yok. Ingilizce yazarak hallettim.
Fransiz facebook yetkilileri bile 'Siteniz, kurallarimiza uygun degil, developper'iniz ile gorusun' dediler. Onlar bunu yazmadan 2 saat once ise ingiliz yetkililer sitemin engelini kaldirdiklarini belirttiler. Garip ve sacma ama gercek :)
Labirent Kent: https://labikent.com