-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Facebook reklamcılık ve oyun sektöründen oldukça iyi paralar kazanıyor.Bana göre başka bir çok sektörede el atacak gibi geliyor, fakat diğerleri yenilikten uzaklar biraz. Kapanma riskleri daha fazla diye düşünüyorum.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ben facebook'un kapanacağını asla düşünmüyorum. çünkü artık facebook'u olmayana cahil gözüyle bakılıyor.iş başvuruları,haberler, oyunlar,sayfalar,mizah,ünlü kişiler,büyük şirketler,reklamlar herşey orada bence facebookun geleceği bitmez
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tek aşk tumblr uzun süre gider facebookla beraber ama twitter için aynı şeyi diyemeyeceğim
akrepkral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Twitter'in kapanacağını düşünen arkadaşlar sanırım Facebook bağımlıları. Facebook gibi yasakçı bir sitede takılacağıma, Twitter gibi özgürlükçü bir sitede zaman geçiririm daha iyi. Merak etmeyin hepsi bir gün kapanacak ama ilk önce kapanan Twitter olmayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Facebook bu işin tekeli ve KAPANMAZ.
Çünkü bugün bir foruma bile girerken sen Facebook ile login oluyorsan facebook'a muhtaçsın demektir. İnsanları bu şekilde kendine kitlemiş durumda bu algının kırılması lazım önce. Instagram kapanmaz çünkü Facebook'un.
Twitter zaten batıyor.
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Niye kapansın ki şu an en çok özelliği olan sosyal ağ Facebook, kullanıcı azalacak olarak diyorsanız da eğer yeni nesiller de üye olacak bu ağlara yani kapanmaz bunlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Twitter intihar eder,bunu duyan Facebook sen ölürsen bende ölürüm sevgilim deyip oda intihar eder , bunu duyan İnstagram cenazeye bi helva yemeye gelir. :D
"Asıl Önemli Olan Elimizdekiler Değil,Aklımızdaki Yaratıcılıktır."