Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,
Biz arkadaşlarla beraber üniversite okuyan bir grup genciz size başımızdan geçen olayları kısaca anlatayım.
Daha önceden ben buradan çeşitli konular açmıştım. Çoğunlukla web sitem ile ilgili, orada amacım hem bir şeyler öğrenip kendimi geliştirmek hem de öğrenci olduğum için ufak tefek gelir elde etmek içindi. Oradan tanıyanlar belki vardır.
Bundan yaklaşık 4-5 ay önce (geçtiğimiz Mayıs ayı gibi) üniversitemden bir Hocam bize network marketing olayını anlattı . Kendisi de Türkiye'de olan Gano Excel firmasına 2 yıl kadar önce katılmış. Olayın içeriğini anlatıp kendi yaşadıklarını bizzat ağzından duyunca gerçekten heyecanlandık. Ve bu projeye gerçekten katılmak istedik çünkü hem kolay bir iş gibi görünüyordu hemde para kazanacaktık. (ilk olarak bu önemliydi bizim için) Hocamızın teşvik etmesiyle bu projeye dahil olduk ancak nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında fazla bir bilgimiz yoktu. Bu da bir sorun değildi çünkü hocamızın ve Gano excel ailesinin gerek seminerleri gerekse birebir eğitimleri sayesinde kendimizi geliştirme fırsatı bulduk. ancak bizim ilk amacımız bu projeden para kazanmaktı, belli bir süre geçmesine rağmen istediğimize ulaşamadık.
İlk olarak bu projeyi yakın çevremize ve arkadaşlarımıza anlatmamızın daha faydalı olacağını öğrendik bunun için her birimiz en yakınımızdakilerin birer listesini yaparak gerek yüz yüze gerekse farklı kanallar aracılığıyla (yada bu projede önde gelen isimlerle tanıdıklarımızı görüştürerek) daha hızlı ilerlemeye başladık. Tabii ki herkes başlangıçta olumlu bakmadı, yüz çevirenler oldu. Ama biz pes etmeden çalışmayı sürdürdük.
Bu arada da bize destek olmak ve kendileri de ek gelir elde etmek için bu projeye katılmak istediler.
Aradan çok kısa bir zaman geçmesine rağmen aylık belli miktarlarda paralar kazandık,kazanmaya devam ediyoruz. (Tabii daha çok yeniyiz).
**
Forumları aktif kullanıyordum ancak bu ve daha bir çok farklı projelere giriştiğimiz için gerçekten internete vakit ayıramıyoruz. Aslında daha yazacak okadar çok şey var ki ama vakit sınırlı. Haa şunuda söyleyim daha önceden bunları yazardım ancak daha net bir gelir elde etmeden insanlarıda yanlış yönlendirmek istemedim.
Yukarıda da yazdığım gibi projeyi anlatacak kimseniz yoksa (başlangıçta bizim gibi) benim isteğim buradan
birbirimize destek olarak daha hızlı ilerleyebiliriz. (Detayları burada paylaşmayacağım.)
PM atarak konu hakkında ayrıntılı görüşebiliriz.
Proje hakkında daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar varsa onları
üst düzey kişilerle görüştürme imkanına sahibim.
Vee son olarak Bir Hocamın seminerde söylediği şu sözü aktarmak istiyorum;
"
BUGÜN BİR KARAR VERİN, BİR YIL SONRA DÖNÜN ve KENDİNİZE TEŞEKKÜR EDİN." (Bizim okadar bile olmadı :) )
Görüşmek dileğiyle.