Merhabalar.ankarada semınere gıttım abım dedıkı semınerde sıkılırsın sen.ama senden rtıcam ıyıce dınle ve gor ne oldugunu dedı 3saate yakın suruyor dedı.ve bende dedımkı gıtmem benım işim olmaz ve gıttıgımde anladım nereye geldıgımın ve ne oldugunun.reişi mantarı tamam her derde deva dıye bazı ulkelerde kullanılıyor.kırımızı mantarın bazı hastalıklara yararı var ama yararı sadece o hastalığı geçirmek değil sadece ilerlemesini önlemek.bunu çok araştırdım ve bu doğru ama gelip görelim ki bu gano satıstan avon yada baska fırmaların yaptıgından farkı yok satıs olarak.tek farkı dısarda satılmıyorkı gızemlı olsun ve mıllet alsın.gıdenlerın %90 semınere basortulu-yaşlı ve nedense hepsi kanser olan hastalar.baya bı kısı konustu o bu su derken hastalar cıktı ve herkesın tek hastalıgı kanser.hadı canım dedım hepınızmı kansersınız baska turden hastlıgı olan yokmu dıye ayaga kalkıp soru sordum her hastaya.hepsı aptalca bakmaya başladı.sunumu yapan bir iş adamı vardı adam iş adamı ama işi bırakmış sunum yapmaya gelmiş! nasıl oluyorsa bu?
dedımkı kanserde neye etkılı oldu.kanserdekı hangı turde nereye gıdıp orayı bıtırıyorkı bu ılacın bu faydası var dedıgımde.herkesın yaptıgı sey sadece susmak oldu.konyalı iş adamı bile orda dondu kaldı.çünkü gelen herkes sadece dınlıyor ve ınanıyor alıp gıdıyor.ben gıbısı pek çıkmamış belliki.o kadar çok soru sordumkı hepsınde kem kum edıldı.ben soruları sordukca anladım aslında sadece para kazanmak için insanların kandırıldığını.ve şuda var gelenlerin çoğu ev hanımı.ve ordan yakalıyorlar zaten satışı ev kadını misafirlik falan derken heryere tanıttıkları için satış yapabiliyorlar.
bazı hastalıklar vardır doktor bıle onun tedavısını bulamaz ama bıtkılerden yapılan ılaclar sayesınde geçebilir.ama bu kanser şakaya gelmez.o kadar yararlı ve kanseri önlüyorsa niye dünyaya duyurulumuyor diye sordum soru ve gene herkes sustu.o an salondan çıktım ve gördümki yavaş yavaş herkes çıkmaya başladı sunumdan çünkü ne olduğunu gördüler. :)
Bahsi geçen konu: https://forum.donanimhaber.com/m_70301620/tm.htm