-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, film dizi gibi uzun vidyoları hızlı bir şekilde renderlayıp ve hızlı yükleme için tam olarak ne yapmam gerekiyor? Biraz araştırdım VDS tavsiye ediyorlar doğrumu bilmiyorum. Eğer doğruysa sizce nasıl özelliklere sahip vds kiralamam gerek? Mümkünse uygun fiyat olsa iyi olur, malum site çok yeni henüz bir gelir el edemiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
render icin vds 8 - 16 gb ramli ssd li bir makina almalisiniz.. ama benim size tavsiyem vds degil dedicated server al .. ssd diskli 32 gb ramli vds coklu kullanici oldugundan renderde kasar genelde.. renderi hangi programla yapcaksin ? en önemli olanda o cunku cpu cok kasan programlardan olursa sorun olur... illada renderleme yapmak zorundamisin bilmiyorum..bence reklamsiz filmleri indir yükle masrafin az olur
bilalklc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis, İnte
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bunların hiç biriyle uğraşmadan çok uygun fiyatlara seo en uygun şekilde film girişlerini bizler yapabiliriz sunucu bu üyeliklerin masrafların yerine bizi tercih etmeniz en doğrusu olacaktır pm ile iletişime geçebilirsiniz iyi günler dilerim hocam
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Render işini Sony Vegas Pro ile yapabilirsiniz. Kasma problemi yaşamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
render için gpu daha önemlidir sanal makineler yada server lar ile yapılması pek mümkün değildir
1 kişi bu mesajı beğendi.