render icin vds 8 - 16 gb ramli ssd li bir makina almalisiniz.. ama benim size tavsiyem vds degil dedicated server al .. ssd diskli 32 gb ramli vds coklu kullanici oldugundan renderde kasar genelde.. renderi hangi programla yapcaksin ? en önemli olanda o cunku cpu cok kasan programlardan olursa sorun olur... illada renderleme yapmak zorundamisin bilmiyorum..bence reklamsiz filmleri indir yükle masrafin az olur
koraybrs
Hocam teşekkür ederim, reklamsız yada site adları yazmayan filmleri, dizileri nereden temin edebilirim? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Birde render değilde indirme ve yükleme işleri için tam olarak ne tavsiye edersiniz? (Yani vds ile mi yapılır vps ile mi yada başka bir alternatif varmı?)
bunların hiç biriyle uğraşmadan çok uygun fiyatlara seo en uygun şekilde film girişlerini bizler yapabiliriz sunucu bu üyeliklerin masrafların yerine bizi tercih etmeniz en doğrusu olacaktır pm ile iletişime geçebilirsiniz iyi günler dilerim hocam
bilalklc
Hocam ilginiz için teşekkür ederim ama şuanlık seo çalışması yapmayı düşünmüyorum nasip olursa 3-4 ay sonra. Şimdilik doğal yollarla ilerlemeye çalışacağım, tekrardan teşekkürler.
Render işini Sony Vegas Pro ile yapabilirsiniz. Kasma problemi yaşamazsınız.
Aykut
Öneriniz için teşekkür ederim hocam.