lostyazilim
tr.link

Fiyat Belirleme

11 Mesajlar 3.824 Okunma
lstbozum
tr.link

SekveBuz SekveBuz Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar piyasayı tam bilmiyorum bir arkadaşın tanıdığına site yapıcam, e-ticaret sitesi fiyat istediler daha önce ücretli yapmadığım için bu işi, piyasayıda bilmediğimden fiyat çıkartamadım, eksik veya fazla almak istemiyorum. Bu konuda size danışmak istedim.

Yapacaklarım şu şekilde:

1-Wordpress kurulumu (e-ticaret için gerekli eklentilerde var içinde)
2-E-Ticaret teması kurulumu (tema ücretsiz)
3-Temel SEO ayarları
4-Arama motorlarına kayıt ettirme
5-Sosyal sitelere kayıt ve siteye entegre
6-Logo yapımı
7-Ürünleri siteye yerleştirme

Ek olarak host ve domain alıcıya ait.

bibardak.com
wmaraci
reklam

kaliteliforum kaliteliforum Sakin Ol Şampiyon ! Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster , Grafiker
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 99 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam işin hakkı 600 - 800 Tl arasıdır ama işi veren kişi gidip web tasarımcıyım diye geçinen bi üni. öğrencisinden fiyat alırsa "300 e yapan var kardeşim" diyebilir :)

• Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Şimdi ben bunun okulunu okuyan bir üniversite öğrencisiyim şahsen ama hiçbir zaman kendime webtasarımcı demedim. :) 5-6 Yıldır web işleriyle haşır neşirim, bu zamana kadar bir çok projem oldu daha çok keyif için bu işle uğraşıyorum, ticaretine fazla girmedim.

Böyle bir teklif gelince kabul ettim bende fakat piyasayı bilmediğimden fiyat veremedim ben size yapacaklarımı biraz daha açim hatta.

Wordpress Kurulumu

Wordpress kurulumu ve ayarları yapılacak gerekli eklentiler yüklenecek.
-Eklentiler
-Arama motorlarına siteler ve site haritaları eklenecek.
-Temel SEO ayarları yapılacak
-İstatistik eklentileri yüklenecek.
-Kategoriler oluşturulacak ve ürünler tek tek kategorilere uygun şekilde siteye eklenecek. (burası en sıkıcı yer sanırım)

Ticaret Teması Kurulumu

Wordpress kurulumu tamamlandıktan sonra e-ticaret teması kurulacak.
-Temanın düzgün çalışması için gerekli eklentiler yüklenecek ve ayarlanacak.
-Temaya uygun bir logo tasarlanacak.
-İstenilirse reklam yerleşimi yapılacak.

Sosyal Medya

-Facebook sayfası açıp siteye entegre edilecek kullanıcılar yeni eklenen ürünleri facebook sayfasından takip edebilecekler.
-Twitter hesabı açıp siteye entegre edilecek, yeni eklenen ürünler otomatik olarak twitter hesabında yayınlanacak kullanıcılar buradan takip edebilecekler ürünleri.
-FeedBurner hesabı açılacak ve siteye entegre edilecek, kullanıcılar e-posta yoluya yeni eklenen ürünleri takip edebilecekler.

bibardak.com

Guneyy Guneyy se'öcü değilim.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 58 / 199
  • Ticaret 86, (%100)
Kelime bazlı seo yoksa 500 - 600 iyidir.

wmaraci
wmaraci

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)

SekveBuz adlı üyeden alıntı

Şimdi ben bunun okulunu okuyan bir üniversite öğrencisiyim şahsen ama hiçbir zaman kendime webtasarımcı demedim. :) 5-6 Yıldır web işleriyle haşır neşirim, bu zamana kadar bir çok projem oldu daha çok keyif için bu işle uğraşıyorum, ticaretine fazla girmedim.

Böyle bir teklif gelince kabul ettim bende fakat piyasayı bilmediğimden fiyat veremedim ben size yapacaklarımı biraz daha açim hatta.

Wordpress Kurulumu

Wordpress kurulumu ve ayarları yapılacak gerekli eklentiler yüklenecek.
-Eklentiler
-Arama motorlarına siteler ve site haritaları eklenecek.
-Temel SEO ayarları yapılacak
-İstatistik eklentileri yüklenecek.
-Kategoriler oluşturulacak ve ürünler tek tek kategorilere uygun şekilde siteye eklenecek. (burası en sıkıcı yer sanırım)

Ticaret Teması Kurulumu

Wordpress kurulumu tamamlandıktan sonra e-ticaret teması kurulacak.
-Temanın düzgün çalışması için gerekli eklentiler yüklenecek ve ayarlanacak.
-Temaya uygun bir logo tasarlanacak.
-İstenilirse reklam yerleşimi yapılacak.

Sosyal Medya

-Facebook sayfası açıp siteye entegre edilecek kullanıcılar yeni eklenen ürünleri facebook sayfasından takip edebilecekler.
-Twitter hesabı açıp siteye entegre edilecek, yeni eklenen ürünler otomatik olarak twitter hesabında yayınlanacak kullanıcılar buradan takip edebilecekler ürünleri.
-FeedBurner hesabı açılacak ve siteye entegre edilecek, kullanıcılar e-posta yoluya yeni eklenen ürünleri takip edebilecekler.

Hocam ticaret yapmıyorum ama gördüklerime ve duyduklarıma dayanarak yazıyorum; Yaklaşık 2 ay önce bir kişiye WP kurulumu + ücretsiz tema kurulumu + 100MB host ve 5 GB Trafikli hostu 120 TL'ye satmışlar.

Sen Seosunu, arama motorunu, istatistiklerini, kategorileri falan ekleyeceksin falan minimum 400 TL'yi hak ediyorsun. Sıfırdan logo yapılacaksa da (min) +50 TL. Sosyal medya işlerininin kontrolü, paylaşımlar ve aylık-yıllık bakım veya sürekli hizmet isterlerse ona da minimum 500 diyebilirsin.

iyi.

• Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Güney adlı üyeden alıntı

Kelime bazlı seo yoksa 500 - 600 iyidir.

Kelime bazlı SEO olmayacak, Temel SEO ayarlarını yapacağım.

Ek Olarak:

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Hocam ticaret yapmıyorum ama gördüklerime ve duyduklarıma dayanarak yazıyorum; Yaklaşık 2 ay önce bir kişiye WP kurulumu + ücretsiz tema kurulumu + 100MB host ve 5 GB Trafikli hostu 120 TL'ye satmışlar.

Sen Seosunu, arama motorunu, istatistiklerini, kategorileri falan ekleyeceksin falan minimum 400 TL'yi hak ediyorsun. Sıfırdan logo yapılacaksa da (min) +50 TL. Sosyal medya işlerininin kontrolü, paylaşımlar ve aylık-yıllık bakım veya sürekli hizmet isterlerse ona da minimum 500 diyebilirsin.

Aynen, siteyi yapıp teslim ettikten sonra da destek vereceğim.

Ek Olarak: Sanırım söylediklerinizden yola çıkarak fiyatı 500 olarak belirleyeceğim, daha orada belirtmediğim bir çok ufak tefek işte var. Paypal entegrasyonu vs. filan.

bibardak.com

uzmanegitimi uzmanegitimi webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Şuan Bir şirketin web sitesini yapıyorum, fiyat olarak 1500 tl, ama yaptığım işe göre para çok az..

siteyi kuralı 1 ay olmadı şuan birçok kelimede 1. sayfa birinci sırada 50 yakın anahtar kelimesi mevcut....

NOT: web tasarım dahil seo ağırlıklı çalışma yapıyorum.. script olarak wp kurdum seoya uygun eklentiler vs. vs. gibi...

yaptığım site bi taıdığa yapıyorum, yoksa bu fiyata bile yaptığım işin parası değil..

• Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

uzmanegitimi adlı üyeden alıntı

Şuan Bir şirketin web sitesini yapıyorum, fiyat olarak 1500 tl, ama yaptığım işe göre para çok az..

siteyi kuralı 1 ay olmadı şuan birçok kelimede 1. sayfa birinci sırada 50 yakın anahtar kelimesi mevcut....

NOT: web tasarım dahil seo ağırlıklı çalışma yapıyorum.. script olarak wp kurdum seoya uygun eklentiler vs. vs. gibi...

yaptığım site bi taıdığa yapıyorum, yoksa bu fiyata bile yaptığım işin parası değil..

Aslında SEO alanında fena görmüyorum kendimi ama yapmaktan pek haz etmediğim bir alan. O yüzden çok detaya girmeyecem temel seo ayarlarını yapacağım sadece, özel kelime bazında çalışma olmayacak.

Ben bu anlatacaklarımın yanında isterlerse bankaların sanal pos entegrasyonunuda yapacam.

İlk işim diye fazla bir miktar istemedim, 500 dedim sonra da vazgeçtim ne verirseniz farketmez dedim. :)

bibardak.com

uzmanegitimi uzmanegitimi webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
neyse kardeşim hayırlı olsun diyelim.. Allah c.c. sana bol ve helal kazanclar nasip etsin inşallah

• Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

uzmanegitimi adlı üyeden alıntı

neyse kardeşim hayırlı olsun diyelim.. Allah c.c. sana bol ve helal kazanclar nasip etsin inşallah

Amin, teşekkürler.

bibardak.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al