-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar Fiyat Karşılaştırma Sitesinin Mantığı Nasıl dır ? Sistem Nasıl Çalışıyor ? Sadece Xml Dosyasını Yetiyor mu ? Bilgisi Olan varsa paylaşabilir mi ?
bertan46
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ATT
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bende yapmak istiyorum neindirimde.com diye bi domainim var bilgi paylaşımı olursa sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
bunun için sağlam bir backend'e ihtiyacınız olacak sadece xml olarak düşünmeyin saatlik belkide dakikalık ürün fiyatlarının güncellenmesi lazım. Hangi firmaların bilgileri çekilecekse o sitelerle konuşmanızda fayda var. Mutlaka bir api'leri mevcuttur seninle paylaşacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kurumsal olmadan API bilgilerini vereceklerini zannetmem
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben 8 sene uğraştım fiyat karşılaştırma üzerine ;
- ürün bilgilerini xml üzerinden çekebilirsiniz .Bu durumda karşı tarafın size xml vermesi gerekli .ve bu xml sürekli güncel tutulmalı . gelelim sıkıntılarına ;
mağazaların kullandığı yazılımların çoğu xml ürün oluşumu için ayrıca fiyat istiyor . Siz bu xml yi istediğinizde pek çok firma aynen size dönüp şu kadar fiyatı var , verin bu parayı xml yi size verelim diyorlar
- yada xml kullanmazsınız , kendi yazılımınızda olan bir toplayıcı ile ilgili bilgileri toplarsınız fakat bu da güçlü bir server gerektiriyor öyle vps te hosting te yapılacak bir şey değil ,ilk sisteme yüklendiğinizde ram ları tüketeceğiniz için hesabınız askıya alınacaktır .
ben 2 tanesini yazdım daha o kadar çok zorluğu var ki , mağazalar lütfedip verdikleri xml yi bile güncellemiyor ozaman sizin fiyatınızın hiçbir anlamı kalmıyor ,kullanıcı da diyor ki bu site işe yaramaz .