-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar arkadaşlar
Wordpress tabanlı Tekstil bilgi sitem var, bi konudan çok muzdarip olduğum için en sonunda buraya yazmak zorunda kaldım.
Ara ara güncellememe rağmen sürekli gizlilik sözleşmesi değişti falan diye birşey çıkıyor
Bana burada hazır gizlilik sözleşmesi paylaşacak olan varsa çok makbule geçer
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her seferinde güncellememe rağmen
"Önerilen gizlilik politikası metni değişti. Lütfen rehbere göz atın ve gizlilik politikanızı güncelleyin."
uyarısı alıyorum
Bunu nasıl çözerim??
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Koskoca wmaracinda bu sorunu yaşayan bir ben miyim??
Wordpress kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir uyarı çıkmıyor mu bu sizi rahatsız etmiyor mu?
Konu günceldir yardımlarınızı rica ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Uyarı falan göremiyorum, benim gözümdemi bir problem var acaba. Sorunu anlasak cevap verebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Muhtemelen bir tek sizsiniz. Ayrıca ekran görüntüsünü doğru yerden atarsanız aynı sorunu olanlara denk gelebilirsiniz. Ilk defa gördüm ve duydum böyle bir sorunu. Eger gizlilik sözleşmesi için bir eklenti kullanıyorsanız o eklenti sürekli guncelliyor olabilir sözleşmeyi. Eklentiyi değiştirin. Eklenti kullanmıyorsanız böyle birşey dememesi lazım.
RAZADOR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güncellemeler (1) gözüküyor sanırım eklenti kurdunuz ve bu eklentiye güncelleme geliyor sürekli olarak bunun için eklenti kullanmanıza gerek yoktur kullanmak istiyorsanızda bu kullanıcılara problem yaratacak bir durum değildir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pawn adlı üyeden alıntı
Uyarı falan göremiyorum, benim gözümdemi bir problem var acaba. Sorunu anlasak cevap verebiliriz.
Daha detaylı bir şekilde paylaşıyorum.
hkccrn adlı üyeden alıntı
Muhtemelen bir tek sizsiniz. Ayrıca ekran görüntüsünü doğru yerden atarsanız aynı sorunu olanlara denk gelebilirsiniz. Ilk defa gördüm ve duydum böyle bir sorunu. Eger gizlilik sözleşmesi için bir eklenti kullanıyorsanız o eklenti sürekli guncelliyor olabilir sözleşmeyi. Eklentiyi değiştirin. Eklenti kullanmıyorsanız böyle birşey dememesi lazım.
Ekran görüntüsünü atıyorum
RAZADOR adlı üyeden alıntı
Güncellemeler (1) gözüküyor sanırım eklenti kurdunuz ve bu eklentiye güncelleme geliyor sürekli olarak bunun için eklenti kullanmanıza gerek yoktur kullanmak istiyorsanızda bu kullanıcılara problem yaratacak bir durum değildir
Güncelleme tema ile alakalı benim sıkıntım gizlilik sözleşmesiyle lütfen paylaştığım ekran görüntülerini inceleyip konuyu ilk baştan okur musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım ben de sitemde kullanıyorum ama yabancı dilde. Rehberde ne diyorsa ona göre bir düzenleme yapın kaydedin. Eger öyle de duzelmezse gizlilik politikanizi yeni bir sayfa açın ve oraya taşıyın. Eski sayfayı da temizleyin ve yayından kaldırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hkccrn adlı üyeden alıntı
Hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım ben de sitemde kullanıyorum ama yabancı dilde. Rehberde ne diyorsa ona göre bir düzenleme yapın kaydedin. Eger öyle de duzelmezse gizlilik politikanizi yeni bir sayfa açın ve oraya taşıyın. Eski sayfayı da temizleyin ve yayından kaldırın.
Wordpress son sürümüyle birlikte çıktı böyle bir şey, ne kadar düzenlediysem de birkaç saat sonra yine ayrnı uyarıyı vermeye başladı
Beni rahatsız eden oradaki uyarı değil, son bir aydır hitlerimdeki %30 düşüş böyle bir hit düşmesine neden olur mu acaba?