-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhabalar,
siteismi.com şeklinde bir forum sitesi açacağım ve ayrıca siteadi.com/blog şeklinde de ayrı bir Wordpress blogu eklemeyi düşünüyorum.
Bunu yapmam mı daha doğru olur yoksa blog için blog.siteadi.com şeklinde subdomain kullanmam mı daha iyi bilemedim.
Subdomain'i Google ayrı bir site olarak saydığını biliyorum bu yüzden ilk seçenek bir adım öne çıkıyor benim için.
Her iki kullanımında Google açısından artıları-eksileri nelerdir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
siteadi.com/blog şeklinde yaptığında koyacağın klasör açtığın kategori ile çarpışmazsa hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Google gözünde de hiçbir sorun olmaz. İçeriğiniz önemli, eğer kaliteli içerik var ise artı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
koceroua
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
Subdomain kullanimizda Google blog.siteadi.com adindaki subdomain'i ayri bir site olarak gorur belirttiginiz uzere. Yaptiginiz seo calismalarini ayni zamanda subdomain icin'de ayri olarak gerceklestirmek zorundasiniz.
Genel kullanim ve ortak seo calismalari, ek maliyet - zaman kaybini onlemek icin siteadi.com/blog seklinde kullanim onerilir. Buyuk bir ekip ile calisarak sitenizi frameworklerdeki mantik gibi calisma alanina bolecekseniz subdomain kullanabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. siteismi.com/blog olarak açmak benimim için daha faydalı olacak gibi :)
Tabi hem forumu hem Wordpress'i paylaşımlı hosting kaldıracak mı ona bakacağız işte :)