Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alan razı, veren razı. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mantık şudur; Bana reklam veren küçük yatırımcı müşteriye işin membasının bende olduğunu benim bu işin otoritesi olduğumu alenen ilan etmiş olur. Ben müşterinin gözünde büyürken reklam veren marka yine aynı müşterinin gözünde bana yetişmeye çalışan fakat ispatıyla birlikte benim kadar iyi olmayan daha küçük bir alternatif olarak tanımlanır. Yani ben de o kadar büyük olsaydım ben de o reklamları alırdım. Çünkü o reklamlar aynı zamanda benim gizli reklamımı da içerirler.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçeriğinden emin olan kişi, her türlü reklamı sitesine alır, işini iyi yapıyorsa kullanıcılarının zaten bir yere kaçmayacağı ortadadır. Bu kişiler link vermekten, kaynak göstermekten de kaçınmazlar.
Üstelik link verip, kaynak göstermenin google gözünde daha iyi olduğunu düşünen biriyim ben. Herkesin aksine, içeriklerimde link çıkışı yapmaya çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ticari şirketler profesyonellik gerektirir , google ın bu yaptığıda profesyonelliktir.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-