-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Google News tam olarak neye bakıyor kabul için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Fikri, yorumu olan yok mu arkadaşlar. Emek boşa gitsin istemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bir açık göremedim. İnşallah kabul edilir. 2 yıl önce sorsaydınız kategoriden kaybeder diyebilirdim ama son zamanlarda kişisel bloglar bile news almaya başladı o yüzden rahat olun. Baktığım kadarıyla yazıları kimin yazdığı belli, ama varsa yazarı belli olmayan yazı onları kontrol edin. Bir de boş sayfa varsa kaldırın. Gerçi bunlara siz de dikkat etmişsinizdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Benimde sizin gibi 2 senedir oyun haberleri ürettiğim web sitem var ve 2 kere news başvurusu yaptım ama reddedildi. İstedikleri kriterlerin hepsi tamdı ama red yedi umarım sizinki kabul edilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ThatsGame
NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitenizin kategorisindeki siteler bile çok zor zamanlar yaşıyorlar. Umarım sizde durumlar iyidir.
Google News kaydı çok zor bir mesele değil. Tek yapılması gereken news sitemap eklentisi kullanarak haberler için ayrı bir sitemap oluşturmak. Bu vesileyle news kaydın kabul edilir. Ancak çok büyük bir beklenti içinde olmamanı tavsiye derim. Günde en az 4-5 içerik üretmiyor ve gündemi takip edip etkili haber girmiyor isen sitene çok hit gelmeyeceğini söyleyebilirim.
Yıllanmış eski siteler haberi yayınladıktan sonra sosyal medya platformlarında da paylaşıp google news sıralamasında en öne çıkıyorlar. Rekabet etmek için ya en hızlı haberin senin girmen gerekiyor, ya da onların yapmadığın bir haberi girmen gerekiyor. Yoksa geride kalıyorsun maalesef.
Kolaylıklar diliyorum hocam. Umarım Türkiye de ve Globalde önemli oyun odaklı içerik üreticilerinden olursunuz.