lostyazilim

Google'nin Logosu Değişmiş

13 Mesajlar 1.339 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 317 / 317
  • Ticaret 122, (%99)

TayfunGuler adlı üyeden alıntı

Önce neyin ne olduğunu bilip sitenize hit çekmeye çalışmasaydınız keşke.Benden 23 dakika sonra açtığınız konuyu benden nasıl önce açtıysanız anlamış değilim.

http://i.hizliresim.com/mzRvM2.png

Neden bu kadar sinirlisiniz anlamadım onu belirteyim öncelikle.Hit çekmeye çalışmıyorum , hit çekmeye çalışsam konuyu o özenle açmazdım , google blog linkini koymazdım ayriyeten kaynak linkimi de sağa yaslamazdım. Çekerdim ortaya bir de kalınlaştırırdım. Tamamdır alırdım hitimi. Forumdaki diğer arkadaşlarla beni karıştırmanız beni üzdü.
Ayrıca kaynak olarak webrazzi , google blog veya shiftdelete.net'i gösterince sıkıntı olmuyor , fakat kişisel blogumuzu gösterince sıkıntı oluyorsa Türkiye'deki blog sektörünce cidden büyük sorun var demektir. Yani onlarla aramızdaki fark ne ?

Diğer konuya gelecek olursak ben forumun gündem bölümüne bakarak konuştum. Hatam olabilir kabul ediyorum.

wmaraci
reklam

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

Batarya adlı üyeden alıntı

Neden bu kadar sinirlisiniz anlamadım onu belirteyim öncelikle.Hit çekmeye çalışmıyorum , hit çekmeye çalışsam konuyu o özenle açmazdım , google blog linkini koymazdım ayriyeten kaynak linkimi de sağa yaslamazdım. Çekerdim ortaya bir de kalınlaştırırdım. Tamamdır alırdım hitimi. Forumdaki diğer arkadaşlarla beni karıştırmanız beni üzdü.
Ayrıca kaynak olarak webrazzi , google blog veya shiftdelete.net'i gösterince sıkıntı olmuyor , fakat kişisel blogumuzu gösterince sıkıntı oluyorsa Türkiye'deki blog sektörünce cidden büyük sorun var demektir. Yani onlarla aramızdaki fark ne ?

Diğer konuya gelecek olursak ben forumun gündem bölümüne bakarak konuştum. Hatam olabilir kabul ediyorum.

Blog sektörüyle bu konuyu lütfen karıştırmayın.Benim konuma gelip link atarsanız ben hit çekiyorsunuz derim başka birşey demem.

İyi akşamlar...

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 317 / 317
  • Ticaret 122, (%99)

TayfunGuler adlı üyeden alıntı

Blog sektörüyle bu konuyu lütfen karıştırmayın.Benim konuma gelip link atarsanız ben hit çekiyorsunuz derim başka birşey demem.

İyi akşamlar...

Attığım link forum linki , kendi websitemin linki değil merak etmeyin. Tıklasaydınız görürdünüz.

Ayrıca neden bu kadar asabi olduğunuzu hâlâ çözemedim.

Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. İyi forumlar dilerim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al