lostyazilim

Müzik Siteme (Uzman) Arıyorum Aylık Ücret 150 tl

18 Mesajlar 2.664 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ersal ersal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Herkeze merhaba, Sevgili arkadaşlar kendime ait yaklaşık 8 ay önce açmış bulunduğum youtube altyapısı ile çalışan bir müzik sitem var 4 ay öncesine kadar günlük hiti 1100 kişi kadardı ancak youtube api key güncellemesi olunca playerlar çalışmadı ve şuan sitenin günlük hiti 250 lerde benim burdan istediğim şey Müzik sitesini hile hurda yapmadan gerek seo ayarı gerek backlınk gerekse diğer çalışmalar ile hitlendirecek ve site ile ilgilenecek içerikleri düzenleyecek ve aydan aya hitlenmesini ve yükselmesini sağlayacak yazılımdan anlayan devamlı çalışacak tecrübeli bir arkadaş. Anlaştığım kişiye site ile ilgilenmesi karşılığı her ay 150 tl ödeme sabit yapmayı düşünüyorum ve sadece bir arkadaş ile çalışmayı istiyorum lütfen bu konuda tecrübesi ve referansları olan arkadaşlar yanıt versin.Sormak istediğiniz sorular olursa yazabilirsiniz tşk ederim..

Site Adresi www.sarkidinleriz.com

wmaraci
reklam

Backlinkci Backlinkci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Profesyonel Seo Danışmanı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 468
  • Beğeniler 175 / 133
  • Ticaret 90, (%98)
Merhabalar;

Organik bir çalışma istiyorsanız ve pozitif getirisi olsun, işimi bu işi bilen kişiler yapsın diyorsanız seo optimizasyonu konusunda kaynağında ömürlük duracak şekilde uzun vadede etkisini devamlı görebileceğiniz, imzamızdaki paketimiz mevcut. Referanslarımızı ***, imzamızdaki link üzerinden ve sadeceon.com 'dan görebilirsiniz.

İyi çalışmalar

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Backlinkci adlı üyeden alıntı

Merhabalar;

Organik bir çalışma istiyorsanız ve pozitif getirisi olsun, işimi bu işi bilen kişiler yapsın diyorsanız seo optimizasyonu konusunda kaynağında ömürlük duracak şekilde uzun vadede etkisini devamlı görebileceğiniz, imzamızdaki paketimiz mevcut. Referanslarımızı ***, imzamızdaki link üzerinden ve sadeceon.com 'dan görebilirsiniz.

İyi çalışmalar

Sevgili Hocam, Öncelikle teklifiniz için teşekkür ederim ancak ben sizin konunuzu inceledim ve buna benzer bir çalışmayı belirttiğim site için yaptırdım fakat ne yazıkki hiçbir yararı olmadı ve bu konuda uzman başka bir arkadaş baktığında siteye yarardan çok zarar vermişler dedi.Bu bakımdan ben gerçek manada site ile ciddi anlamda ilgilenecek ve gözle görülür yükselmeler sağlayacak devamlı çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum elbette alacağı rakamda yaptığı çalışmalara yönelik her ay artışta gösterebilir.Teklifiniz için tekrar tşk eder başarılar dilerim.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bahs ettiğiniz şey editörlükten ziyade adminlik oluyor kısaca siteyle ilgilenecek kendi sitesi gibi anladığım kadarıyla. Ancak ücret bu isteğe göre çok çok düşük. Detayları ve siteyi pm atarsanız bir bakmak isterim.

wmaraci
wmaraci

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

ersal adlı üyeden alıntı

Sevgili Hocam, Öncelikle teklifiniz için teşekkür ederim ancak ben sizin konunuzu inceledim ve buna benzer bir çalışmayı belirttiğim site için yaptırdım fakat ne yazıkki hiçbir yararı olmadı ve bu konuda uzman başka bir arkadaş baktığında siteye yarardan çok zarar vermişler dedi.Bu bakımdan ben gerçek manada site ile ciddi anlamda ilgilenecek ve gözle görülür yükselmeler sağlayacak devamlı çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum elbette alacağı rakamda yaptığı çalışmalara yönelik her ay artışta gösterebilir.Teklifiniz için tekrar tşk eder başarılar dilerim.

seo paketlerden muhakkak uzak dur ayni hatayi bende yaptim seo paketin iyisi kötüsü olmaz hepsi zararli kardesim aman dikkat

Backlinkci Backlinkci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Profesyonel Seo Danışmanı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 468
  • Beğeniler 175 / 133
  • Ticaret 90, (%98)
Haklısınız, ne yazık ki bu sektörde işini bilmeyen kişiler yüzünden bizlerinde önü kesilebiliyor. Muhtemelen sizin verim alamamanızdaki sebep çalışmalarınızın %95 inin çöp siteler üzerinden yapılmış olmasıdır. Çalışması daha yeni biten bir site 24. sıradan 14. sıraya gelmiş durumda, yine 2. ve 3. sayfada olan birçok müşterilerimiz şu an ilk sayfada ki bunun gibi birçok referansımızda konumuzda mevcut.Müşterilerimizin yüzlerinin gülüyor olması yapmış olduğumuz işe saygımız olmasından ve bu işi üst segmentte yapıyor olmamızdan kaynaklanıyor

İnsanların hakkında kalmaya gerek yok, bir iş yapılacaksa eğer bu iş düzgün yapılmalı. Biz ciddi siteler üzerinden çalışıyoruz ve profesyonel bir optimizasyon çalışması yapıyoruz.

Önyargınıza anlayışlıyım,geçmiş olsun. Başarılar dilerim

ersal adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:

CennetKapisi adlı üyeden alıntı

seo paketlerden muhakkak uzak dur ayni hatayi bende yaptim seo paketin iyisi kötüsü olmaz hepsi zararli kardesim aman dikkat

Yanlış düşünüyorsunuz ve yanlış bilgi veriyorsunuz.(Hepsi zararlı değil) Eğer bir çalışma organik olarak dofollow-nofollow endeksli yapılıyorsa ve bu kaynaklar google ile diğer arama motorlarının tasvip ettiği kaynaklarsa çalışma zamana yayılarak yapılıyorsa seo paketleri her zaman yararlıdır

Ancak siz oturduğunuz yerden tek tık ile 100-300-5000 adet çöp siteye backlink adı altında gönderim yapıyorsanız bu zararlıdır ve google tarafından ceza almanız an meselesidir. Şu konuda haklısınız, piyasada bu işi yapan kişilerin birçoğu iyi niyetli değil ve yapmış oldukları işin bilincinde olmadıklarından birçok web sitesine zarar vermeyede devam ediyorlar

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

erekaone adlı üyeden alıntı

Hocam bahs ettiğiniz şey editörlükten ziyade adminlik oluyor kısaca siteyle ilgilenecek kendi sitesi gibi anladığım kadarıyla. Ancak ücret bu isteğe göre çok çok düşük. Detayları ve siteyi pm atarsanız bir bakmak isterim.

Detaylı Pm Gönderilmiştir.

Ek Olarak:

Cevabınız ve ilginiz için tşk ederim bu konularda uzman yada profesyonel değilim ancak uzman ve güvenilir bir arkadaşın yardımı ile müzik sitemizin daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum bu arada müzik sitesi ufak bir sistem yorucu ve uğraştırıcı değil..Saygılar

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

Backlinkci adlı üyeden alıntı

Haklısınız, ne yazık ki bu sektörde işini bilmeyen kişiler yüzünden bizlerinde önü kesilebiliyor. Muhtemelen sizin verim alamamanızdaki sebep çalışmalarınızın %95 inin çöp siteler üzerinden yapılmış olmasıdır. Çalışması daha yeni biten bir site 24. sıradan 14. sıraya gelmiş durumda, yine 2. ve 3. sayfada olan birçok müşterilerimiz şu an ilk sayfada ki bunun gibi birçok referansımızda konumuzda mevcut.Müşterilerimizin yüzlerinin gülüyor olması yapmış olduğumuz işe saygımız olmasından ve bu işi üst segmentte yapıyor olmamızdan kaynaklanıyor

İnsanların hakkında kalmaya gerek yok, bir iş yapılacaksa eğer bu iş düzgün yapılmalı. Biz ciddi siteler üzerinden çalışıyoruz ve profesyonel bir optimizasyon çalışması yapıyoruz.

Ek Olarak:

Yanlış düşünüyorsunuz ve yanlış bilgi veriyorsunuz.(Hepsi zararlı değil) Eğer bir çalışma organik olarak dofollow-nofollow endeksli yapılıyorsa ve bu kaynaklar google ile diğer arama motorlarının tasvip ettiği kaynaklarsa seo paketleri her zaman yararlıdır

Ancak siz oturduğunuz yerden tek tık ile 100-300-5000 adet çöp siteye backlink adı altında gönderim yapıyorsanız bu zararlıdır ve google tarafından ceza almanız an meselesidir. Şu konuda haklısınız, piyasada bu işi yapan kişilerin birçoğu iyi niyetli değil ve yapmış oldukları işin bilincinde olmadıklarından birçok web sitesine zarar vermeyede devam ediyorlar

valla kardes kusura bakma hic bir kelimene katilmiyorum rizkindanda etmek istemiyorum seni ama sende baska insanlarin emegini rizkini engel oldugunu gördügüm icin yaziyorum.

Eger sen böyle birsey yapa bilsen ilk önce kendi siteni ilk siralara cikarirdin simdi denedim seo kategorine ait hic bir kelimelerde birinci sirada degilsin kusura bakma!

Referansi göstermek istiyorsan kendi sitenden göster!

madalyon madalyon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 618
  • Beğeniler 52 / 142
  • Ticaret 0, (%0)

bu nasıl bi saçmalık webmaster forumundaki yoruma bak
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
[QUOTE=Backlinkci;1525172]Haklısınız, ne yazık ki bu sektörde işini bilmeyen kişiler yüzünden bizlerinde önü kesilebiliyor. Muhtemelen sizin verim alamamanızdaki sebep çalışmalarınızın %95 inin çöp siteler üzerinden yapılmış olmasıdır. Çalışması daha yeni biten bir site 24. sıradan 14. sıraya gelmiş durumda, yine 2. ve 3. sayfada olan birçok müşterilerimiz şu an ilk sayfada ki bunun gibi birçok referansımızda konumuzda mevcut.Müşterilerimizin yüzlerinin gülüyor olması yapmış olduğumuz işe saygımız olmasından ve bu işi üst segmentte yapıyor olmamızdan kaynaklanıyor

Evet sevgili hocam dediğiniz olayı yaşadım ve hatta ceza aldı sitemiz buda büyük hit kaybına sebeb oldu.Sizin inanıyorumki hizmetiniz büyük kitlelere dayalıdır.Ben para konusunda da değilim ancak karşınızdaki insanla anlaşma yaptığınızda size güzel ve olumlu şeyler olacağını söylediğinde umutlanıyorsunuz ve sonrasında bunlar olmayınca hayal kırıklıkları üzücü oluyor..
Backlinkci

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al