-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba ; googlede indexlerim hızla düşüyor bunun nedenini buldum ; bir şey engelliyor ama ne bunu çözemedim ?
google webmaster engellenen kaynaklar sekmesine tıkladığımda bunları gördüm ama çözümünü yapamadım .
Yardımcı olursanız çok sevinirm , resimlerini ekledim şimdiden teşekkürler
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ne kadar ilgili bilmem ama robots.txt e bir ayar çekmen lazım Disallow: /search yapmışsın
disallow u wp-admin klasörüne yapman gerek. tabi bu wordpresse alışmışım herkesi wordpresss sanıyorum : ) seninki blogger sanırım yinede temizle bence o kısmı search kısmını engellemiş oluyorsun disallow yaparak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
freetorrent adlı üyeden alıntı
ne kadar ilgili bilmem ama robots.txt e bir ayar çekmen lazım Disallow: /search yapmışsın
disallow u wp-admin klasörüne yapman gerek.
robots.txt ile hiç uğraşmadım nasıl olmuş olabilir bir de bloger alt yapılı robots.txt yi nasıl bulurum acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Resmi dışardan çektiği için webmaster engellemiş aşağıdaki üç çözümü deneyebilirsin :)
1. Sayfadaki resim link’i başka bir sunucuda olduğundan bu icon resmini önce kendi blog'unuza kaydedip linkini alıp kullanmanız gerekir.
2. Diğer seçenek bu resmi kullanmıyorsanız silmeniz veya kendinizin barındırdığı farklı bir resim kullanmanızdır.
3. Google gibi getir ismine tıklayın ve linkinizi gönderin. Bir süre sonra engellemelerin yok olduğunu göreceksiniz. Yukarıda anlatılanlar hakkında kafanızın takıldığı konuları yorum penceresinde sorarak yardım alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tikktakk adlı üyeden alıntı
Resmi dışardan çektiği için webmaster engellemiş aşağıdaki üç çözümü deneyebilirsin :)
1. Sayfadaki resim link’i başka bir sunucuda olduğundan bu icon resmini önce kendi blog'unuza kaydedip linkini alıp kullanmanız gerekir.
2. Diğer seçenek bu resmi kullanmıyorsanız silmeniz veya kendinizin barındırdığı farklı bir resim kullanmanızdır.
3. Google gibi getir ismine tıklayın ve linkinizi gönderin. Bir süre sonra engellemelerin yok olduğunu göreceksiniz. Yukarıda anlatılanlar hakkında kafanızın takıldığı konuları yorum penceresinde sorarak yardım alabilirsiniz.
hocam robot.txt dosyasında bir sorun var ama bloggerda ulaşamıyorum ona nasıl ulaşabilirim acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tikktakk adlı üyeden alıntı
Blogger anasayfasına giderek giriş yapın. Ayarlar >> Arama Tercihleri yolunu izleyin. Sayfanın alt kısmında özel robots.txt dosyasını göreceksiniz.Eğer daha önce hiç bir işlem yapmadıysanız şu anda etkin değildir. Düzenle diyerek içeriği etkinleştirin. Bu şekilde robots.txt'i düzenleyebilirsiniz. Kolay gelsin hocam.
çok teşekkür ederim hocam , robots.txt içine neler yazmalıyım acaba onun içnide yardımcı olabilirmisiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba ;
google webmaster'da engellenen kaynaklarda böyle bir uyarı var :
Kaynağın engellenmesini kaldırmak için robots.txt kuralını güncelleyin "
Bu nedir ; nasıl düzeltilir yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim .
İyi forumlar