lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güncel olarak cihan haber ajansının en düşük paket abonelik + haber sistemine 2500 lira yıllık kampanya yapmasını nasıl buluyorsunuz?
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tesekkurler ama ben bunları daha önce inceledim, biliyorum.
Merak ettiğim sadece 2500 TL yıllık ücret + haber sistemi sizce nasıl demek istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu 2500 tl ödediğinde sadece tek sitedemi haber yayınlıyabiliyorsun yoksa haberleri alıp 3-5 haber sitesi acabilirmisin?
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yasal olarak sadece tek sitede yayınlarsın, ek olarak 2500 TL lik paket bölgesel olarak haber veriyorlarmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Butun ajanslarin fiyati degisiyor.Her ajansın verdigi haber Kategorileri farklıdır ;) bütün ajanslariyla telefonda konuştum. .
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bildiğim kadarıyla kaynak belirterek yayın yapabilirsiniz. ne gerek var onca para vermeye he siteniz hit alır ondan sonra alırsınız. yani giderinizi karşılayacaksa.
1 kişi bu mesajı beğendi.
favoridus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Güzel bir fikir,kaynak verildiği halde o haber ajansının haberini almış siteye de koymuş olmuyor mu ?
Haber ajansı sözlesmelerini kontrol edince bu site abone değil deyip avukat ve hukuksal başvuru yapınca ne diyeceksiniz ?
Kaynak verdim ya bu mu olacak ? Saçma işler yaparak riske girmeyin.Pişman olursunuz yaptığınız işe.
Ben 2 senedir cihan abonesiyim.Haberleri cok iyi ayrıca en büyük özellik ise derbi maclarda canlı anlatımlı ve resimli olarak servis etmektedir.
Maç günlerinde haber yaratarak foto galeri oluşturabilirsiniz.CHA abone olmak isteyenlere ,DHA abone olmak isteyenlere ve AA abone olmak isteyenler varsa her türlü yardımı esirgemem fakat oda sizler için.İlerde hukuksal alanında sorunuz olmasin diye :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteniz 1-2K hit alırken kimse size "Niye haberlerimizi alıyorsun-kullanıyorsun" demez.
Ama zaten 1-2K size birşey getirmez.
Belli bir ziyaretçi potansiyeline ulaşıp radarlarına girdiğinizde ise tüm Ajanslar size "Abonemiz olun veya haberlerimizi kullanmayın yoksa yasal işlem başlatacağız" diye mail atar.
Tek başına yapmak için gerçekten zor bir iş. 4 senedir yapıyorum. Sürekli yanımda çalışanlar oldu. Fakat istediğiniz performansı genelde alamıyorsunuz çalışanlardan.
Ne zaman ne olacağı belli değil. Planınız vardır, yemektesinizdir, birden benzine zam gelir, büyük bir kaza olur, yolsuzluk davası çıkar vs. vs.
15-20 dakika gecikmeniz size bayağı bir hite mal olur.
Geceniz gündüzünüz yoktur.
Ama zevkli iş mi, evet zevkli iş.
İyi bir Türkçe'ye sahip olmak, gramer kurallarını iyi bilmek, photoshop kullanabilmek, sosyal medyayı yönetebilmek, nereden tepki alıp almayacağınızı önceden kestirebilmek vs. gibi bilgi ve birikime sahip olmanız gerekir.
Kolay gelsin...
4 kişi bu mesajı beğendi.