lostyazilim
tr.link

Haber Ajansı tavsiye

4 Mesajlar 813 Okunma
acebozum
tr.link

idm27 idm27 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 50 / 66
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaşlar Haber ajansı aboneliği almayı düşünüyoruz, bölgesel. Haberler gerçekten hit getiriyor mu? Ayrıca aynı haberi yapan yüzlerce site olacağından dolayı google tarafından spam olarak kabul edilip, özgün içerik kapsamı dışında mı kalıyor, örneğin adsense aboneliği alırken..

Ayrıca hangi ajansı tavsiye ediyorsunuz, tarafsızda olmak lazım şimdi, malumuzun son dönemler de siyasi hareketlilik var, haber yayınlıcaz diye ajansdan dolayı ister istemez taraf olup belli bir kitlenin sitesi olmakta var..

Bir de haberleri ajanstan manuel olarak mı ekliyorsunuz yoksa otomatik bir yöntemi mi var, cron sistemi, google bu otomatik sisteme de muhalif mi..?

elektronikssl
webimgo

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)
Haber aboneliği için şunu söyleyebilirim. Benim de bir haber domainim var elimde şu anda duruyor. Haber aboneliği araştırdım, asıl mesleğim kameramanlık benim. Eş dost arkadaş çevre tanıdıklara ulaştım. Şu şekilde anlatım kısa ve öz olarak

İhlas haber ajansını aradım. 5000TL + KDV ile Haber sitesinin scripitini veriyor.Siteye bot ekleniyor havuz şeklinde ordan istediğiniz haberleri seçim ekleyebiliyorsunuz. Önemli bir nokta ben bu fiyatı Genel haberler yani haberi resimleri yalnış hatırlamıyorsam yanında video da veriyorlardı. Maddiyattan dolayı kabul edemedim.

Başka bir öneride Doğan haber ajansı var şu siteye bir göz atabilirsin.

DHA ABONE

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ

ULKEAJANS ULKEAJANS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 10 / 32
  • Ticaret 4, (%100)
DHA haberleri asayiş ve çok okunan haberlerde çok iyi.

fthcmur fthcmur Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Şöför
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Benim önerim Anadolu Ajansı ne kadar istiyorlar bilmiyorum ama her şehirde haberleri var çok adamları var fark ettiysen kanallarda haber izlerken sag üst köşede AA yazar ve günde 1 haber çıkıyorsa 5 tanesi Anadolu Ajansıdır

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al