-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar Haber ajansı aboneliği almayı düşünüyoruz, bölgesel. Haberler gerçekten hit getiriyor mu? Ayrıca aynı haberi yapan yüzlerce site olacağından dolayı google tarafından spam olarak kabul edilip, özgün içerik kapsamı dışında mı kalıyor, örneğin adsense aboneliği alırken..
Ayrıca hangi ajansı tavsiye ediyorsunuz, tarafsızda olmak lazım şimdi, malumuzun son dönemler de siyasi hareketlilik var, haber yayınlıcaz diye ajansdan dolayı ister istemez taraf olup belli bir kitlenin sitesi olmakta var..
Bir de haberleri ajanstan manuel olarak mı ekliyorsunuz yoksa otomatik bir yöntemi mi var, cron sistemi, google bu otomatik sisteme de muhalif mi..?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Haber aboneliği için şunu söyleyebilirim. Benim de bir haber domainim var elimde şu anda duruyor. Haber aboneliği araştırdım, asıl mesleğim kameramanlık benim. Eş dost arkadaş çevre tanıdıklara ulaştım. Şu şekilde anlatım kısa ve öz olarak
İhlas haber ajansını aradım. 5000TL + KDV ile Haber sitesinin scripitini veriyor.Siteye bot ekleniyor havuz şeklinde ordan istediğiniz haberleri seçim ekleyebiliyorsunuz. Önemli bir nokta ben bu fiyatı Genel haberler yani haberi resimleri yalnış hatırlamıyorsam yanında video da veriyorlardı. Maddiyattan dolayı kabul edemedim.
Başka bir öneride Doğan haber ajansı var şu siteye bir göz atabilirsin.
DHA ABONE
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
DHA haberleri asayiş ve çok okunan haberlerde çok iyi.
fthcmur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Şöför
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim önerim Anadolu Ajansı ne kadar istiyorlar bilmiyorum ama her şehirde haberleri var çok adamları var fark ettiysen kanallarda haber izlerken sag üst köşede AA yazar ve günde 1 haber çıkıyorsa 5 tanesi Anadolu Ajansıdır