-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
mesela kardeşim çektiği siteyi kaynak gösterince yazı sende orijinal olmuyor ki, yani aslında öğrenmek için soruyorum sallıyorum al sözcü den haberi yaz kaynak bu diye o haberin değeri var mı ki ? var olsa herkes site açıp o tarz işler yapmaz mı ? bende arayıştayım bu sebeple soruyroum, teşekkürler
omeraybal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Haber
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kaynak olarak belediye ve ticaret odası gibi kurumların sitesi olacak ajanslarla uğraşmak istemiyorum. Onun dışında kendi haberimi kendim hazirliyip servis ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Belirlediğiniz sitelerden, belirlediiniz kategorilerden haberleri çekip istediğiniz formatta giren bir bot hazırlayabiliriz. Fakat "universal" bir bot olması mümkün değil her sitenin içerik sistemi farklı olduğu için hazırlanması gereken botun kodları da farklı olmalı. Dilerseniz iletişime geçebiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Boşuna uğraşma kardeş BOŞUNA PARANI SAÇMA, ne güzel kendi haberlerimi yapabiliyorum diyorsun en güzeli de bu. Ayrıca bot için istediğin özellikler belli kısıtlamalar ile mümkün olur ve yapılır. Ama bir gün spamı yersin bunu da unutma. Ayrıca özgünsüzlükten adsense ile çalışamazsın.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Operatorü
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla bir D.bakırlı olarak seni kınıyorum. bot ile siteye haber çekeceksen ozaman d.bakır isminde niye site kuruyorsunki. kardeşim.. Hezır mezara konacağına allahtan kork kardeşim.. Hazır bot ile haber çekeceğine.. oturup bir hevsel bahçesini yazsan Keçi Burcunu yazsan yedi kardeşler burcunu yassan hasan paşa hanın'dan bahs etsen elini vijdanına koy daha güzel olmazmı hele gazi köşkü hakkında yazsan oraların videolarını çekip yüklesen. daha makbüle geçmezmi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
omeraybal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Haber
-