lostyazilim
tr.link

Hangi bölümü okumalıyım ?

23 Mesajlar 2.981 Okunma
lstbozum
tr.link

TheThanatos TheThanatos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)
Bende yazılım mühendisliği düşünüyorum seneye hem seviyorum hem de yazılımcı arayan çok işsiz kalmazsın.

wmaraci
reklam

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
Ben yonetim bilisim sistemleri okuyorum. Hangi bolume gideceginizi kendiniz secmelisiniz. Onerebilecegim tek bir sey vardir. O da bolumun ingilizce olmasidir.

umuterdal umuterdal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Web Dev.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 41 / 128
  • Ticaret 8, (%100)
eyvallah yorumlarınız için teşekkürler

sembolbasi sembolbasi Çok oturgaçlı götürgeç Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 172
  • Beğeniler 40 / 36
  • Ticaret 9, (%100)

ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

Sağ olsun eğitim sistemini görüyoruz ilk okul'da kodlamaya yönelik dersler başlansaydı şuan da imam hatipler değil de bilim bilişim yönün de Ülke on numara olurdu.

Dediğinize göre gelirsek mühendis en önemli faktör bu ülke de.

Arkadaşlarının hepsi işsizmiymiş :) sevmediğin yada sevdiğin işi gönül'den yapmadık'tan sonra istediğin kadar laf at hepsi boş.

Bu ara da umarım istediğiniz olur da Ülkeye katkı sağlarsınız başarılar dilerim.

Kardeşim ilkokulda kodlamaya yönelik sözüne tamamen katılıyorum. Bu ülke bu yüzden geri kaldı. Atam ne demişti batıyı örnek alın. Bizimkisi bu ülkeyi kalkındıracak olanın imam hatip olduğu kanaatinde. Bu ülkeyi kalkındıracak olan senin yazarların, senin gençlerin, senin beyinleri fırıl fırıl yenilik peşinde olan genç kitlen.
1923 TÜRKİYE CUMHURİYETİ FORMAT CD'Sİ OLAN YOKMU?
ErdemDnmz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
Milletimizde istek arzu olmadıktan sonra devlete suç bulmakta çok saçma. Sokaklarda, altında tofaş araba, yanında sevgili, bir eli direksiyonda, bir eli sigarada, arabadan müzik denecek bir ses çıkıyor müzik olduğuna ne kadar inanırsak, bu kişi mi yazılım öğrenecek? İlk okulda din kültürü dersi veriliyor diye İmam olmuyor herkes. Yazılım gösterincede yazılım mühendisi olmayacak. Kimi insanlar var kendi kendine uğraşarak bir yere geliyorlar. Her insan isteyerek çalışarak yapar. Okuldaki eğitimle yetinmeyelim. Ülkecek istesek, arzu etsek bir şeyler üzerine çabalasak emin olun çok güzel insanlar çıkar bu ülkeden. Bizim kanımız temiz, atalarımız göstermişler bize sınırları zorladığımızı. Bizde zorlayabiliriz. Ben devlet yanlısı değilim devleti savunmuyorum. Sen ben o, ali, ayşe, mehmet, hakan, zeynep... Bizler çalışarak emek vererek bu ülkeyi kalkındırabiliriz.
SynapseMm sembolbasi

kişi bu mesajı beğendi.

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
bence özelden oku. Senelik yatırman gereken parayı da internetten kazanabilirsin bence. Yaptığın işlerden ya da ilginin olduğu konularda açacağın bir web sitesiyle ya da biraz illegal olup bir indirme sitesiyle bu ayda bin iki bin arasında kazanırsın. Kimseye de yük olmamış olursun ve istediğin bölümü de okumuş olursun. Üniversiteyi okumadan önce internetin bu kadar faydalı ve kazançlı olduğunu bilseydim ah ah şimdi daha güzel yerlerde olurdum :) Üniversite biteli 3 yıl olmuş bu arada yaw :(
umuterdal

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Web Dev.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 41 / 128
  • Ticaret 8, (%100)
yorumunuz için teşekkürler şuan pek işlere bakamadığım para kazanamıyorum bizim işte pek net gelir olmuyor internette site açıp adsenseden kuruşu kuruşa katmayı beklemek yerine kişisel ve kurumsal siteler açıp 2000 3000 lira tabi bir gelir elde edilebiliyor. Ancak bunun garantisi yok o ay müşteri olmuyor parasız kalıyorsun. Tabi aileme yük olucam o durumda. O kadar paranın altından kalkamazsam korkusu var sadece

PanDooRa PanDooRa WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 25.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 144 / 50
  • Ticaret 14, (%100)
boğaziçi geliyorsa yönetim bilişim yazabilirsin. iyi diye duymuştum. bana geliyordu ama yazmadım bilgisayar mühendisliğinden yana kullandım tercihimi.

• Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO & Web Dev.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 41 / 128
  • Ticaret 8, (%100)
hocam yok tmden girdiğim için sayısalda öyle aham şaham bi puanım yok iyide geçmedi zaten pek çalışmadım ama %50 burslu ankarada yazılım mühendisliği olur gibi duruyor yada yıldırım beyazıt üniversitesi ingilizce yönetim bilişim eğitimi veriyor ikisi arasında bir tercih yapıcaz tabi bu bilişim sistemleri mühendisliği yaz diyende var kaldım bu üçü arasında

serkandinc serkandinc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 30 / 55
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim bu bölümlerin ciddi anlamda önü pek açık değil. Bahtsız bedebi gibi oradan oraya sürüklenirsin. Sana tavsiyem endüstri mühendisliği okuman. Neden diye soracak olursan;

Bugün her kurumsal firmada bilişim yöneticisi olarak çalışan kişilerin %80 bu alandan mezun, bugün bilişim sektöründeki firmaların işe alımlarında %75 tercihi bu mezunlar.

Aslanoba Capital ve benzeri firmaların iş ilanlarına baktığında hep bunu görürsün. Ayrıca kişisel olarak çalıştığım firmalarda da hep bunu gördüm.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al