-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende yazılım mühendisliği düşünüyorum seneye hem seviyorum hem de yazılımcı arayan çok işsiz kalmazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Ben yonetim bilisim sistemleri okuyorum. Hangi bolume gideceginizi kendiniz secmelisiniz. Onerebilecegim tek bir sey vardir. O da bolumun ingilizce olmasidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
eyvallah yorumlarınız için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Milletimizde istek arzu olmadıktan sonra devlete suç bulmakta çok saçma. Sokaklarda, altında tofaş araba, yanında sevgili, bir eli direksiyonda, bir eli sigarada, arabadan müzik denecek bir ses çıkıyor müzik olduğuna ne kadar inanırsak, bu kişi mi yazılım öğrenecek? İlk okulda din kültürü dersi veriliyor diye İmam olmuyor herkes. Yazılım gösterincede yazılım mühendisi olmayacak. Kimi insanlar var kendi kendine uğraşarak bir yere geliyorlar. Her insan isteyerek çalışarak yapar. Okuldaki eğitimle yetinmeyelim. Ülkecek istesek, arzu etsek bir şeyler üzerine çabalasak emin olun çok güzel insanlar çıkar bu ülkeden. Bizim kanımız temiz, atalarımız göstermişler bize sınırları zorladığımızı. Bizde zorlayabiliriz. Ben devlet yanlısı değilim devleti savunmuyorum. Sen ben o, ali, ayşe, mehmet, hakan, zeynep... Bizler çalışarak emek vererek bu ülkeyi kalkındırabiliriz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
bence özelden oku. Senelik yatırman gereken parayı da internetten kazanabilirsin bence. Yaptığın işlerden ya da ilginin olduğu konularda açacağın bir web sitesiyle ya da biraz illegal olup bir indirme sitesiyle bu ayda bin iki bin arasında kazanırsın. Kimseye de yük olmamış olursun ve istediğin bölümü de okumuş olursun. Üniversiteyi okumadan önce internetin bu kadar faydalı ve kazançlı olduğunu bilseydim ah ah şimdi daha güzel yerlerde olurdum :) Üniversite biteli 3 yıl olmuş bu arada yaw :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
yorumunuz için teşekkürler şuan pek işlere bakamadığım para kazanamıyorum bizim işte pek net gelir olmuyor internette site açıp adsenseden kuruşu kuruşa katmayı beklemek yerine kişisel ve kurumsal siteler açıp 2000 3000 lira tabi bir gelir elde edilebiliyor. Ancak bunun garantisi yok o ay müşteri olmuyor parasız kalıyorsun. Tabi aileme yük olucam o durumda. O kadar paranın altından kalkamazsam korkusu var sadece
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
boğaziçi geliyorsa yönetim bilişim yazabilirsin. iyi diye duymuştum. bana geliyordu ama yazmadım bilgisayar mühendisliğinden yana kullandım tercihimi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam yok tmden girdiğim için sayısalda öyle aham şaham bi puanım yok iyide geçmedi zaten pek çalışmadım ama %50 burslu ankarada yazılım mühendisliği olur gibi duruyor yada yıldırım beyazıt üniversitesi ingilizce yönetim bilişim eğitimi veriyor ikisi arasında bir tercih yapıcaz tabi bu bilişim sistemleri mühendisliği yaz diyende var kaldım bu üçü arasında
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim bu bölümlerin ciddi anlamda önü pek açık değil. Bahtsız bedebi gibi oradan oraya sürüklenirsin. Sana tavsiyem endüstri mühendisliği okuman. Neden diye soracak olursan;
Bugün her kurumsal firmada bilişim yöneticisi olarak çalışan kişilerin %80 bu alandan mezun, bugün bilişim sektöründeki firmaların işe alımlarında %75 tercihi bu mezunlar.
Aslanoba Capital ve benzeri firmaların iş ilanlarına baktığında hep bunu görürsün. Ayrıca kişisel olarak çalıştığım firmalarda da hep bunu gördüm.