-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO - Tanıtım - Backlink
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Merhaba arkadaşlat seo pakeyi almayı düşünüyorum 100 tl civarı sicr hamgi seo ajansı tavsiyeniz?
Birde seo yaptırısam anahtar kelimelerimin hepsindemi yükselirim sadece seo yaptırdıklarımdamı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bak güzel kardeşim, kimse sana 100 tlye sağlıklı seo hizmeti vermez. Senin yapman gereken ne biliyor musun ? Sitenin bulunduğu kategorideki rakip sitelerden tanıtım yazısı almak :) ortalama tanıtım yazısı fiyati 10 tl ile 15 tl arasında değişiyor. Bir tanıtım yazısı alırken de şunlara dikkat et,
Site spam puanı.
Alexa değerleri.
Güncellik
Mozrank
Pagerank
News, dmoz kaydı
Bunlar önemli kriterler 10 tane siteden tanıtım yazısı alsan kaliteli düşüyor bazen Siten bir yol kateder ama tabiki bu benim önerim diğer arkadaşların fikrinden de kaçınma :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Moz.com dan ölçebilirsin.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
100 TL'Ye Seo mu Hocam Sağlıklı Bir Seo Hizmeti İçin Kesenin Ağzını Açman Gerekiyor Yani Seolar Görüyoruz 70 TL'ye Seo Hizmeti Yok şu yok bu En Azından 800 - 900 Veya Daha Üstü Bir Miktar Ödemen Gerekiyor He Seo Hizmetlerinin Fiyatları Gerektiği Durumda 35 - 40 Bin Civarlarıda Buluyor Senin İşini - 800 TL Vs Görür :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
100 tl seo yaptırcam dersen siteni google da göremeyebilirsin :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Şimdi benim sana tavsiyem önce SEO nedir, mantığı nedir gibi konuları araştırman. Daha sonra bi daha araştırmak. Olayı kavramaya başladığında zaten temelde neler yapman gerektiğini de anlayacaksın.
Eğer siten belli bir süredir yayında ise o bütçeyle tanıtım yazısı ağırlıklı bir çalışma yapabilirsin. Ama araştırman ve bilgi sabi olman gerek.
Tanıtım yazısı, baner reklam ve sosyal medya desteğini eksik tutma.
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
100 TL ye ancak şunu yapabilirsiniz.
İmzamızdaki
SEO RESELLER konusundan 5 Class Ip li seo reseller paketini alırsınız. 5 adet paravan site kurarsınız. kendi yazı ve linklerinizi kendiniz beslersiniz ve bir kaç sosyal medya vs çalışmalar ile de anahtar kelimelerinizi güçlendirebilirsiniz.
Bu şekilde kendiniz ancak bir çalışma yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Bu forumda görüyorum 100-150 tl ye seo yapan arkadasları ve ılk sayfa garanti gibi konular açıp duzunelerce pakaet satıyorlar bilgisiz sen ve senın gibi arkadaslara..Forum'dan banlanmayacagımı bılsem gidip o konuyu açan arkadası öyle bir madara edicem ki, bir daha bu tur ısleri yapmaya kımse cesaret edemıyecek ama gel gelelım forum kuralları işte susuyoruz..Olan konuya ip gibi dizilen garibanlara oluyor..Neyse ben sana bir örnek vereyim arkadasım.3-4 yıldır seo işindeyim ve ilk sırada gördügün o sporcu gıdaları satan siteler var ya, işte o sitelerin tümünün seo işini yapan benım. Protein tozu, kelimesinden tut gainer kelimesine, bcaa ya kadar ilk sırada o tüm siteler..Bugun benım o tür ticari sitelere yaptıgım seo işinden aldıgım ödeme en az kelime başı 1200-1500 tl ! .Düşün ? sadece tek kelime..Demek istedigim bu işler zahmetli ve zor , aynı zamanda sabır isteyen durumlar. Herseyi geçtim maliyet hesabı hep.3 kuruşa seo filan olmaz, olur yaparım diyen arkadas varsa eger, emin olun 2 backlink atıp paranızın uzerıne yatar, sonrada size hocam google guncellemeleri vs vs der işin içinden çıkar ilk sıraya getiremedigi zaman..Herkese tavsiyem şu dur, cebinizde paranız yoksa site filan açmayın arkadaslar. Siteyı 10 yasındaki yegenımde açar..Site demek proje demektir, siz projelerınıze baglı kalarak yatırımlarınızı devamlı seo olarak sitenıze dökmek zorundasınız..Unutmayın yatırım yapılmayan hiç bir işten para kazanılmaz