-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba arkadaşlar
bicaps.com sitem her filmi kendim yukluyorun ve uzun zamabdir online sabit 5 k anlik online 40 80 arasi hic ustune cikmiyor hergun yeni filn ekliyorum yinede online yukselmiyor nerede hata yaptim ne yapmaliyim yardimci olabilirmisiniz .. tesekkurler
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genelde film izle dizi izle yazıp google arama yapıyor insanlar bu aramalarda ilk sırada çıkmadığınız için doğol olarak çok fazla ziyaretçi olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kategorilerine ve alt sayfalarına site dışı seo çalışması yapman gerek. Film izleme ve indirme sitelerinde alt sayfalar önemlidir. Eğer ufak bir seo çalışması yapıp düzenli ve kaliteli içerik girersen google seni ödüllendirecektir .
Ayrıca: Konu içine her girdiğimizde arkaplan değişiyor. Gereksiz bir uygulama , sadece siteyi yorar. Siteye giren ziyaretçiler tasarıma çok önem vermezler , içerik her zaman 1. plandadır. İçeriğe kolay ulaşmaları onlara yetecektir.
Footer 'da bulunan kelimeleri anasayfaya değil konulara link ver ve mümkün olduğunca sitenin daha hızlı açılmasını sağlarsan düzene girecektir hit.
MrGuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kusura bakma da benim 5k hitim olsa işi kurcalamaz devam ederdim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bundan çıkaracağın sonuç güncellemezsen hit düşer, sanırım tüm çaban hitin 5 k da kalmasına neden oluyor bence devam et demek ki maksimuma ulaşmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
omeros kardesim dediklerini uygulayacam .. MrGuner bendw ilk baslarda oyle diyordum amavaylik 120tl gideri olunca ister istemez yukselmesini istiyor insan .)
kulturelbebek benim kategorim 720p filmler ve ayni kategoridebolan kisilerin hitleri cok yuksek yani mantiken dahada yukselmesi lazim sitenin
sasalete dahada yukselecek ins .)
Ek Olarak: