-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar bazı sitelerde kendi sitelerinde bazı kelimeler üzerinde kendi sitelerinin linklerini vermişler bu sıralamada faydalı olurmu ve birde mesela sitemizde konu açıyoruz ve o konu içeriğine kendi sitemizin anahtar kelimesine link veriyoruz bunun bir faydası veya zararı varmıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuyu bende merak ediyorum.. kendimde bazı yazılarımda uyguluyorum ama sınırı var mıdır nasıl yapılmalıdır öğrenmekte fayda var..
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
İç linkleme deniliyor bu kavrama. Ayrıca yararı da çok fazla :).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunun mantığı şu arkadaşlar diyelim Destanların Özelliklerini anlatan bir yazı yazdınız. Bu yazı içinden daha önce yazmış olduğunuz Destan Nedir, konulu bir yazıya link verirsiniz.
Bunun faydası şudur; Birincisi ziyaretçiyi sayfa da daha fazla tutarsınız. İkincisi ise alt sayfalarınızı güçlendirmiş olursunuz
Bu işlemi eklentilerle yapmayın. Elle yapmanızı öneririm. Her sayfadan bir tane link vermeniz yeterli olacaktır. Fazlasına gerek yok.
Link verirken; buraya tıklayın, şuraya tıklayın gibi ifadeler yazıp link vermeyin. Bizzat sözcükten link verin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Bunun mantığı şu arkadaşlar diyelim Destanların Özelliklerini anlatan bir yazı yazdınız. Bu yazı içinden daha önce yazmış olduğunuz Destan Nedir, konulu bir yazıya link verirsiniz.
Bunun faydası şudur; Birincisi ziyaretçiyi sayfa da daha fazla tutarsınız. İkincisi ise alt sayfalarınızı güçlendirmiş olursunuz
Bu işlemi eklentilerle yapmayın. Elle yapmanızı öneririm. Her sayfadan bir tane link vermeniz yeterli olacaktır. Fazlasına gerek yok.
Link verirken; buraya tıklayın, şuraya tıklayın gibi ifadeler yazıp link vermeyin. Bizzat sözcükten link verin.
Hocam bende zaten hep elle giriyordum dediğiniz gibibizzat sözcükten teşekkürler bilgi için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
e-ticaret içerik editörü
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bende bunu alt foother kısmına 5 - 6 kelimeye direk kendi siteme link verdim ve etkisini gördüm gerçekten. Bence bu şekilde deneyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Birincisi foterdan link verdiğin zaman tüm sayfalarda aynı linkler gözükür bunun yararı alt sayfalar pagerank aldığında görebilirsiniz tam olarak. Fakat yazı içerisinden link verdiğiniz zaman site içerisinde bir döngü oluşturmuş olursunuz. Bunun faydası diğerinden daha fazladır. Bir diğer sorunuz olan link sayısı ne kadar olmalıdırın cevabı ise nasıl tanıtım yazısı içerisinden en fazla 3 link çıkıyorsanız maximum fayda için onuda öyle düşünün.