-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba konuyu acmamdaki sebep tamamen hosting konusundaki acemiligim bu yuzden bilg almak istedim.
Godaddy hosting alacagim ancak web hosting ve wordpress hosting diye secenekler var.
Bunlarin farki var midir? Sitem wordpress sistemli ve ben web hosting paketini uygun buldum, ne yapmaliyim?
Diger bir sorum godady hosting aldiktan sonra site tasima islemini yapiyor mu?
ve son olarak
Suanda sitemin bulundugu hosting firmasina ay sonuna kadar olan ödememi yaptim. Sitemi farkli bir hostinge tasiyinca dns yönlendirmesini yeni hostinge yaptiktan sonra o firma ile hic bir baglantim kalmiyor degil mi?
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dövme Sanatçısı, WM
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, hayırlı akşamlar..
Öncelikle, web hosting aldığınızda WordPress yazılımını kurabilir, sorunsuz kullanabilirsiniz. Hangisini uygun görürseniz, onu satın alınız.
GoDaddy taşıma işlemi yapmıyor diye biliyorum. Fakat forumda ücret karşılığında taşıma işlemi yapacak arkadaşlar var sanıyorum. Uygun fiyata yaptırabilir ve ya araştırarak kendiniz yapabilirsiniz.
Son olarak da, evet. Hiç bir bağlantınız kalmıyor. Fakat alan adınız önceki firmanızda kayıtlı ise whois kayıtlarında yine görünecektir.
Hayırlı akşamlar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dövme sanatçısı & tasarım uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
FurkanErgün adlı üyeden alıntı
Merhaba, hayırlı akşamlar..
Öncelikle, web hosting aldığınızda WordPress yazılımını kurabilir, sorunsuz kullanabilirsiniz. Hangisini uygun görürseniz, onu satın alınız.
GoDaddy taşıma işlemi yapmıyor diye biliyorum. Fakat forumda ücret karşılığında taşıma işlemi yapacak arkadaşlar var sanıyorum. Uygun fiyata yaptırabilir ve ya araştırarak kendiniz yapabilirsiniz.
Son olarak da, evet. Hiç bir bağlantınız kalmıyor. Fakat alan adınız önceki firmanızda kayıtlı ise whois kayıtlarında yine görünecektir.
Hayırlı akşamlar..
Domainim zaten godaddy'de, tasima islemini kendim yapmayayim site cöker acemiyim dedigim gibi. :) Tesekkur ederim hocam cevabiniz icin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dövme Sanatçısı, WM
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Rica ederim, başarılar..
Dövme sanatçısı & tasarım uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
SamSmith Ücretsiz site taşımanıza yardımcı olabilirim. O ücreti sitenize makale veya reklam alarak harcayın hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Php Developer & Network Admin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tesekkur ederim hocam pm atiyorum...