-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Bootstrap kullanarak tasarım yapmaya başladım ama Sayfalama düzeni nasıldır arkadaşlar.
Mesela
1-Hakkımızda menüsü için ayrıca hakkimizda.html oluşturup index.html ye mi bağlayacağız?
2-Böyle bir siteye yönetim paneli eklemek için php mi bilmek lazım?
3-Veritabanı şart mıdır? Html tasarım ile veritabanı nasıl bağlanır? Avantajı nedir?
Arkadaşlar bende araştırıyorum bunları ama tecrübe başka birşey bu konularda yol gösterirseniz sevinirim mantığını kavramak önemli benim için. Teşekkürler.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Birincisi hem evet hem hayır. İster farklı bir sayfada hakkımızda kısmı tutarsınız isterseniz yine aynı sayfada tek sayfa tasarım olarak hakkımızda kısmını sunabilirsiniz.
İkincisi evet yönetim paneli için bir dil bilmeniz gerek bu PHP, .net, ruby olabilir. Size kalmış bir şey. Ben PHP kullanıyorum.
Üçüncü olarak veritabanı şart olmasa bile kolaylıklar sağladığı için, sonuçta verileri saklamak için gayet güzel bir yol. Html tasarımla bir veritabanı bağlantısı için bir programlama dili bilmeniz gerekir ki bu da 2. soruda ki dillerden biri olabilir.
Mesela 5 tane sayfa var her biri için tek tek sayfa oluşturmak yerine hem bir panel ile düzenleme yapabileceğiniz hem 5 sayfa yerine tek sayfda bu 5 farklı içieriği gösterebileceğiniz ve daha bir çok şey için veritabanı ve programlama dili gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özenerek vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkürler. Bootstrap dan önce php ye yönelsem çok iyi olacak.
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önce html, sonra programlama dili..
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bootstrap ile ilgili güzel olduğunu düşündüğüm bir domain aldım bootstraptr com
Orjinal sayfası gibi tek sayfalık tecrübelerimi paylaştığım bir site yapmak istiyorum
Kod ağırlıklı olacak ve zamanla geliştirmek istiyorum. Teşekkürler arkadaşlar.