-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
otomasyon
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu webmaster genel konu .
Şurada 20 kişi toplanıp ortak bir projeye imza atsalar . görev dağılımı yapsalar . Kimse o bilekleri bükemez . İlle tek olma birinci olma hırsı .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Insani hayatta tutan hirslar ve hayaller degilmidir
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haklısınız direk nekadar vereceksiniz diyorlar bi yapalım site tutulsun kazanç olacak zaten yani güven olsa bunlar hallolur gibime geliyor bende bir projenin tutulacağını düşünüyorum ama tek başıma yapamayacagimida biliyorum kime sorsam para istiyor. Yanı ortak projeler ile çok iyi yerlere gelinir fakat güven lazım bunuda sanal ortamda pek yakalamak mümkün olmuyor malesef...
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ahmet Şahin
ozkan95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O 20 kişiden birisi hırsız çıkar birisi bunu neden böyle yaptın diğer bunu neden şöyle yaptın gibisinden olaylar çıkıp kan dökülür. Böyle bir ekibi sanalda çıkarmak imkansız.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba
Kurumsal bir yapı yok ise ekip kurmak mantıksızdır. Tek başına işlem yapmak daha mantıklı.
Ayrıca insanların genel yapısı sonuç odaklılıktır. Belirsizlikten kaçınır. Siz bi proje tutsun bakarız yada başka güvensiz bir söz söylerseniz haliyle mümkün olmayacak. Bu nankörlükten çok kendini güvene alma durumudur.
Kendini sanal ortamda nasıl güvene alacaksın ki ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz birbirimizi kıskanan, para kazanmasınlar diye bir websitesindeki reklamlara tıklamamaya özen gösteren insanlarız. Sorunun kökeni bence çok daha derinlerde. Bence biz birbirimizi insan olarak dahi yeterince sevmiyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ortaklık sözleşmesi yapılabilir kısmen bu tür sorunların önüne geçebilir bir güvence olur hemde çalışmak için bir sebep kimse boş durmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
@asinan sizin dusuncenize göre önümüze gelen her reklama tiklarsak kul hakkı almış olmaz mıyız? Sonuçta reklam veren boş tıklamalar için değil satış yapmak için reklam veriyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Steeldc Dostum bir örnek verdim sadece. Hepsiburada da indirim reklamı görüyor hakkaten ilgisini çekiyor adamın ancak o reklama tıklamıyor da yeni sekmede hepsiburada.com yazıp gidiyor. Anlatmak istediğim bu idi. Nerdeyse bu güne kadar tanıdığım bir çok kişi de buna benzer hasletler gördüm. Durum kıskançlık, ben kazanamıyorsam alem yansın vs.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tek olma birinci olma hırsı'nda haklı olabilir insanlar, herkes patron olmak istiyor da ondan ;) Ayrıca bir çok arkadaşımızın söylediği gibi zaten sanaldan imkansız gibi bir şey 20 kişinin organize olması hele o daha da zor.