-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci / Web İşleri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar ben şimdi radyo açıcam. Radyo hostu alıp. Mesela bu hostu aldıgımızda Wordpress kurupmu ilerletecegiz yoksa farklı bir sistemi varmı. Bu müzik yönetimin paneli var ama bu sitenin görünümü ve yazılar nasıl oluyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
herangi bir sistemi kur wordpress joomla falan
sonra onu galiba host yetkilileri yapıyor siteye radyoyu yerleştiriyorlar kodu veriyorlar
sende hostun paneline giriyorsun dj bölümü falan var ordan çalıyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Radyo hostu dedikleri sana yayın yapabilmen için verdikleri ip adrestir. Bu ip adresi media player kodlarını kullanarak yerleştirdiğin zaman yayının dinleyiciye ulaşır. Yayın yapmayı zaten biliyorsundur. Site sistemi fark etmez hatta sadece mediaplayer koyarakta dinletebilirsin. Hostun yönetim paneli dinleyici sayısı gibi şeyleri gösteriyor öyle çok büyük marifeti yok.
http://mertaluc.net
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ip bilgileri port bilgisi yayin sifresi verilir Sam adli programla yayininizi yapabilirsiniz
Kişisel Blog: www.onurr.org
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Hocam daha önce radyo kurdum isterseniz PM ile skype adresinizi göndeririseniz her konuda yardımcı olabilirim.
Yine de ileride bu konuyu görenler için yardımcı olur belki:
Radyo yayını yapmak için çok sayıda program var Winamp de dahil bunlara şuanda adını hatırlayamıyorum benim en çok sevdiğim farklı bir program vardı en iyi yayın onunla yapılıyordu. Yayını yapmak tabi ki yetmiyor bir de kullanıcılara göstermek için arayüz lazım isteyen olursa PM ile gönderebilirim bunu elimde mevcut. Bu arayüzün özelliği FTP'den bir ayar dosyasına kendi radyo ip vs. bilgilerinizi yazıyorsunuz ve birkaç hostunuzun size vereceği dosyayı değiştiriyorsunuz. O arayüze girenler isterse flash ile dinleyebiliyor isterse iTunes isterse Winamp vs..
edit: Ayrıca hostun size vereceği radyo panelinde eğer paketinize dahilse OTO DJ ayarları filan oluyor yüklediğiniz müzikleri çalıyor siz yokken. Aralarına daha güzel olması için aralara slogan veya reklam sesi kaydedebilirsiniz. Eğer kendi sesiniz olsun istemiyorsanız internette online yazı okutup sesi kaydedebileciniz siteler var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kardeş radyo işini zamanında bizde yaptık. tamamen bir anlık hevesden başka bir şey değil ilk bir kaç hafta yaparsın sonra hevesin kaçar bırakırsın. Hosta siteye filan para verme sakın caster.fm ile bir radyo kur dene bir ay kadar baktın iş tutuyor o zaman tasarımdı vs yaparsın. Diğer türlü emeklerine yazık cidden