Hocam daha önce radyo kurdum isterseniz PM ile skype adresinizi göndeririseniz her konuda yardımcı olabilirim.

Yine de ileride bu konuyu görenler için yardımcı olur belki:
Radyo yayını yapmak için çok sayıda program var Winamp de dahil bunlara şuanda adını hatırlayamıyorum benim en çok sevdiğim farklı bir program vardı en iyi yayın onunla yapılıyordu. Yayını yapmak tabi ki yetmiyor bir de kullanıcılara göstermek için arayüz lazım isteyen olursa PM ile gönderebilirim bunu elimde mevcut. Bu arayüzün özelliği FTP'den bir ayar dosyasına kendi radyo ip vs. bilgilerinizi yazıyorsunuz ve birkaç hostunuzun size vereceği dosyayı değiştiriyorsunuz. O arayüze girenler isterse flash ile dinleyebiliyor isterse iTunes isterse Winamp vs..

edit: Ayrıca hostun size vereceği radyo panelinde eğer paketinize dahilse OTO DJ ayarları filan oluyor yüklediğiniz müzikleri çalıyor siz yokken. Aralarına daha güzel olması için aralara slogan veya reklam sesi kaydedebilirsiniz. Eğer kendi sesiniz olsun istemiyorsanız internette online yazı okutup sesi kaydedebileciniz siteler var.