-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba;
Asıl domain harici subdomainlere ns bağlantısı vererek farklı bir sunucuda işlem yapıyorum. Bu zamana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Fakat son bir iki saattir bağlı olduğum ağ üzerinden subdomainlere etkileşim gerçekleştiremiyorum. Farklı bir ağa bağlı olanlar sorunsuz giriş yapabiliyor. Örneğin telefonumun mobil veri paylaşımı ile bilgisayarımdan giriş yaparken wifi bağlandığım zaman ne telefon nede bilgisayardan giriş yapamıyorum. Bu sorun firmada ki ağa bağlı tüm bilgisayarlar için geçerli. Yardımcı olabileceklere subdomain linklerini pm ile atabilirim. Şimdiden teşekkür eder, keyifli forumlar dilerim.
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
DEVELOPPER
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu arkadaşın sorunu dns ve rdns ile ilgili mesela şöyle *****ten girenler avea yada turkcellden sitesine bazen giremez . Bu tamamen dns kayıtlarıyla ilgili bir durumdur. Kurşun kalem arkadaşımızın dediği etc dosyasına ip yaz ama diğer kullanıcıların hepsi aynısını yapamaz ki ? .Benimle iletişime geçrseniz sorununuzu düzeltirim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
KurşunKalem adlı üyeden alıntı
Tam olarak çözüm olur mu bilemem ama geçenlerde benim de benzer bir olay başıma geldi.
C:\Windows\System32\drivers\etc yolundan host dosyasını editör yardımıyla açın. Dosyanın en altına sitenizin ip numarasını ve site adresinizi yazıp kaydedin. Örnek:
185.xxx.xxx.130 siteadresi.com
185.xxx.xxx.130
www.siteadresi.com185.xxx.xxx.130 subdomainadresi.com
Merhaba; yanıtınız için teşekkür ederim. Verdiğiniz çözüm, problemimi ortadan kaldırdı. Çok teşekkür ederim :)
Edit: Erken konuştum sanırım, düzenleme sonrası sayfanın açılmasına rağmen şuan aynı hatayı tekrarlıyor.
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri