lostyazilim

wep siteme anti seo yapıldığı nasıl öğrenebilirim?

2 Mesajlar 598 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

coskun25251 coskun25251 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Evden Eve Taşımacılık
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 62 / 15
  • Ticaret 6, (%50)
Merhaba arkadaşlar benim sitem : http://yuvamtasnakliyat.com "bursa evden eve nakliyat" kelimesinde goglede 4. sayfada,idi bende biraz daha 1. sayfaya yaklaşmak adına seo,cu bir arkadaş,a seo çalışması yaptırdım site yükseleceği yerde 8.sayfalara geriledi gitdi Seo çalışmasını iptal etdim ama şimdi Aklıma takılan acaba Rakip firmalar anti seo çalışması gibi bişeylermi yaptılar siteme bu konuda bilgisi olan arkadaşlar siteyi kontrol edip Anti seo yapılıp yapılmadığını ve neden site gerilediğini yazabilirseler sevinirim şimdiden teşekkürler

Geberik Nakliyat
wmaraci
reklam

Teositeler Teositeler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek bilgisayarcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 23 / 66
  • Ticaret 8, (%100)
ahref üyeligim suan süresi doldu gece bakıp yazarım size siz wm tools linklere bakın hocam gerek ??? şeklinde yada xyz şeklinde link bağlantısı var ise anti yapılmıstır yoksa herhangi bir problem yoktur. ayrıca seo calısması aceleye gelmiycek bir iştir. aldıgınız linklerin yapılan calısmalar hemen yansımaz minimum 1 ay süre vermelisiniz. 2 olarak tabi seocu arkadasın raporunu nasıl onu bilemem piyasada cok seocuyum diye geçiçenen var kimse bu konuda bi garanti veremez 40 küsür benimde sitelerim var hepsi 1 sayfada ama bazen gel gitler oluyor ve buna engel olamıyorsunuz. hele şu sıralar cokca dalgalanmaların oldugu vakitte.
coskun25251

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al