-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır, eğer bir hata varsa adminlerden özür dilerim.
Hepinize hayırlı forumlar abilerim, benim yaşım 17 bu işlerde çok yeniyim o yüzden cahil sorularım için sizlerden özür dilerim
Ben yarı-amatör bir sosyal içerik sitesi açmak istiyorum, internette bir wordpress teması gördüm, çok hoşuma gitti onu almaya karar verdim.
Sorum şu elimde sadece satın aldığım tema ile nasıl internet sitemi açabilirim.
Domain, hosting vb ne gerekli, nerden nasıl temin edebilirim? başka ne gereklidir bana bir bir anlatır mısınız?
Size sözüm olsun bu yolda kendimi geliştirdiğim zaman ben de genç arkadaşlara kendileirni geliştirmeleri için bol bol yardım edeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
burayı farketmeden aynı konuyu webmaster genele de açtım forumda yeni olduğumdan farkedemedim, eğer bir hata varsa adminlerden özür dilerim.
Hepinize hayırlı forumlar abilerim, benim yaşım 17 bu işlerde çok yeniyim o yüzden cahil sorularım için sizlerden özür dilerim
Ben yarı-amatör bir sosyal içerik sitesi açmak istiyorum, internette bir wordpress teması gördüm, çok hoşuma gitti onu almaya karar verdim.
Sorum şu elimde sadece satın aldığım tema ile nasıl internet sitemi açabilirim.
Domain, hosting vb ne gerekli, nerden nasıl temin edebilirim? başka ne gereklidir bana bir bir anlatır mısınız?
Size sözüm olsun bu yolda kendimi geliştirdiğim zaman ben de genç arkadaşlara kendileirni geliştirmeleri için bol bol yardım edeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
domain ve host alarak wordpress üzerine bir site yapabilirsin birde tema satın alırsın zamanla kendinide geliştirirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk önce kendine bir alan adı almalısın. Peşine başlangıç seviyesinde bir host almalısın. Tavsiye olarak hazır site kurulum desteği verenler var. Onlardan alman. Hazır gelen sisteme temanı eklersin. Yapmak istediğin web sitesi içeriğine uygun bir domain seçmeyi unutma. En son da tavsiye olarak bol oku uygula.
Samsun Web Tasarım - Logo Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Video Kurgu ve Montaj
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Öncelikle hosting ve domain alacaksın bir çok web sitesi mevcut bu konu ile alakalı. yaklaşık domain ve hosting ücreti 50-80 tl civarında işini görür ben ozkula'yı kullanıyorum tavsiye ederim. Daha sonra bunlar aktif hale gelecek ve sana ftp şifresi verecekler bu ftp ye wordpress klasörünü atacaksın ardından da kurduğun wordpress ile siten kurulacak aldığın temayı wordpress ile yükleyeceksin ve gerekli düzenlemeleri yapacaksın siten hazır hale gelecek bu süreçte bi sürü bilmediğin " bu ne yaa" "nasıl yapıcam" diyeceğin şey çıkacak karşına hepsini bir bir öğrenmek emin ol zevkli olacak forumdan bir çok arkadaş yardımcı olacaktır gelecek konularda da ayrıca çözüm bulamazsan ücretli bir konu açarsan kesin bulursun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Para > Domain > Hosting> Merak > Sabır....
enisd Kafana takılan birşey oldumu çekinmeden yazabilirsin satın alacağın alan adı (Domain) iyi Düşün hangi alana göre hizmet vereceksin Alan adı önemlidir
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha yeni başlıyorsan ücretle hiçbir şey yapmamanı tavsiye ederim. Çünkü öğrenme sürecinde çok fazla fikir değişiyor, bir çok şeyi beğeniyorsun sonra beğenmiyorsun. Zamanla ne yapmak istediğine karar verdiğinde masraf yaparsın. Hemen her şeyin ücretsizi var veya sponsor bulabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
abilerim hepinize teşekkür ederim, çok yararlı bilgiler sunmuşsunuz. Son olarak şunu sormak istiyorum, benim hazır olarak satın aldığım wordpress temasını tek tek giydirme gibi bir durumum olacak mı (çünkü bu konu hakkında hiçbir fikrim yok) yoksa direk hosting şirketleri bunu kolaylıkla yapabilir mi.
Bir de .org .net veya com.tr arasında farklar var mı