sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Öncelikle ücretli bir domain,hosting almalısın. Yeni başlıyorsun çok güzel. HTML,CSS,PHP gibi tanımları biliyor musun? Bu terimle bir araştırmanı tavsiye ederim. Fakat kendini geliştirmek için öncelikle kendi web siteni aktif etmen gerek. Tüm denemelerini onun üzerinde yapacaksın çünkü yeri geldiğinde hata alıcaksın, kendin bu hatanın sorununu çözeceksin.
Başlangıç için yukarıda söylemiş olduğum terimleri bi araştır.
Daha sonra Wordpress tema beğendim demişsin, o temayı satın al kendi sitene kur. Herşeyi kurcala, anca kurcalaya kurcalaya öğrenirsin. Bazı belediyelerin ücretsiz kursları oluyor. Onlarada katılabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Merhaba,
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Değerli kardeşim, yolun ve zihnin açık olsun. Başarılar diliyorum.
Bir web sitesi açmak için öncelikle bir alan adına ihtiyacın olacaktır.
* İsimtescil.net
* IHS.Com.tr
* Godaddy.com
Üst kısım da ilk ikisi Türkçe, Godaddy ise yurtdışı ancak türkçe desteği olan Alan adı ve Hosting şirketidir. Hosting alımını da buradan yapabilirsin. Kampanyalar oluyor alan adlarını daha ucuza almak için Godaddy domain kodu şeklinde aratarak bulabilirsin.
Hosting konusuna gelirsek, ni.net.tr üzerinden bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Net İnternet kalitesi ölçülemez bir şirkettir. Tasarım konusuna gelirsek alt yapıyı WordPress veya Joomla olarak öneriyorum başlangıç için bende senin adına herşeyin en güzeli bu şekilde olacaktır.
Tema konusuna da gelirsek, karşılık olarak bir şey beklemiyorum. Madem ki bu şekilde bir karar vermişsin, bana temayı gönder gerekirse alırsın kurulumunu ve iç ayarlarını en iyi şekilde yapar Google web yöneticinden tutalım, Yandex metrica herşeyine kadar sorunsuz bir şekilde kurup hazırlar sana hediye babın da sunarım.
Yolun açık, Aklındaki projeleri biran evvel geliştirip bizlerle paylaşman dileğiyle başarılar diliyorum.
NOT : Ne idüğü belirsiz olan hiç bir yerden alan adı veya hosting alma. Allah yüzüne bakar, herşey istediğin gibi olur yarın bir gün domainini elinden alıp'da hosting hesabını kapatırlar. Ve araştırma'dan da kimseye asla kolay/kolay iş verme. Piyasa da marez script, marez tema bir çok paylaşım yapılıyor. Hem insanların emekleri çalınıyor, hemde karşıda olan insanları aptal sıfatına koyuyorlar. Dikkat et kendine.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam html ve css biliyorum, 3 aydır her gece çalışıyorum
BH80
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
asd
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim domain ve hosting alımında kendini geliştirmen lazım o yüzden direk başta para dökmene gerek yok şimdili ücretsiz sistemlerden yararlanabilirsin sana ücretsiz ve çok hoş bir domain birde hosting alalım hevesli oluşun beni etkiledi mesaj atarsan yardımcı olabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
En başta türk firmalarından alma godaddyden falan al 1 sene sonra taşırsın hangi firma iyi kötü ayrımını yapabilecek kadar bilgin olur ozamana ama suan sonu hüsranda olabilir türk firmalarında işini yapmayan bir çok firma var yapanları bulman gerek bence uğraşma
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-