ouztek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, Ben bir konuda takıldım şimdi (joomla) sitemi local host'ta hazırladım fakat bu (joomla ve DB) yani veritanımı nasıl sunucya taşırım neler yapmam gerekiyor, görsel videolu yada resimli olarak açıklama yapmanız mümkünmüdür yada adım, adım neler yapmam gerekiyor bunları öğrenmek istiyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ve iyi çalışmalar dilerim...
Oğuz
ouztek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Adil, Benim istediğim bu değil ben zaten o bahsettiğin local kurulumunu yaptım ve sitemi hazırladım şimdi bunu (hosting)e yani sunucuya nasıl taşıyacağım, bu konuda yardım istemiştim ben, Bu arada aklıma bir soru daha geldi onuda sormak isterim, Şimdi sizce (Joomla, Wordpress) gibi içerik yönetim sistemlerimi daha iyi yoksa (Coder)lik yani kod yazmak yani (C / C++ / C# / ASP / PHP) gibi bunlarmı daha iyi ?
İyi akşamlar herkese...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Primary school teacher
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
localhostta kurmayı başarmışsan normal hosta da kurabilirsin dosyalarını burakında dediği gibi public_html ye at yada belirlediğin bir subdomain klasörünün içerisine taşı eğer database yi joomla adminden alamıyorsan phpmyadmine gir ordan dışa aktar ve içeriye aktar var veri tabanını da o şekilde taşıyabilirsin zaten localhost ve online host arasındaki tek fark config.php deki host ayarlarının farklı olması ki onları da joomla kurulum panelinden de rahat bir şekilde değiştirebilirsin