lostyazilim

Kosgeb den devlet teşviği alıp iş kuran var mı aramızda ?

16 Mesajlar 2.090 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Arkadaşlar selam, bu aralar bu iş kurma konusuna ıyıce takmıs bulunmaktayım. Bu kosgeb kımlere neye gore teşvik verıyor acaba yanı mısal 150 bin lira biz koyduk bi cafe acıcaz dedik al bu da benden diyip 50 bin lirayı o sekılde vermıyor herhalde :)

Sitede detaylar yazıyor ancak dırekt bu sureci yasayan bir arkadaşımız var mı aramızda uğraşılacak birşey midir yani olabilitesi var mıdır ? Yoksa zaman kaybetmeye değmez mi ?

wmaraci
reklam

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
Siz kredi çekiyorsunuz veya bulup harcıyorsunuz fatura/vs. saklayıp gösteriyorsunuz onlarda size ödeme yapıyorlar ama uzun sürüyormuş. ***'da okumuştum kaynak bulursam gönderirim.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

ElmaTasarim ElmaTasarim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafik Tasarım Ve Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 3 / 6
  • Ticaret 9, (%100)
Kardeşim kosgep belgesii felan alman lazım.
Kosgep sana harcadığın ücrete karşı para veriyorlar. Yani mesela internet kafene masa, bilgisayar yazarkasa vb aldın hepsi toplam 25 bin TL tuttu. Gidiyorsun kosgepe harcadığın ücretin fişlerini veriyorsun ve sana harcadığın parayı veriyorlar. Fakat bunlar için bazı istedikleri var. O yüzden iyi araştır
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

rehberimistanbul.com

Manisalii Manisalii Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Tamircisi
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 364
  • Beğeniler 9 / 87
  • Ticaret 25, (%92)
Kosgeb'te para çıkıyor ama belli bir süreci 3-6 arası para çıkıyor yakın zamanda 150 bin lira para alacağız oda dünya çapında Patent ücreti üstüne 100 bin lira biz koyacağız. Patent sürecinin bitmesiyle birlikte para yatırma kısmında Kosgeb hemen ödeme yapıyor...

Bizim çekmemizde sebep Dünya'da bu işi bizden başka kimse yapamasın diye iş yeri açma konusundaki olayı tam bilmiyorum fakat iş büyütmede nasılsa iş yeri açma olayınında aynı olabileceğini düşünüyorum siz masrafı yaparsanız Kosgeb size ödeme yapar. Diye tahmin ediyorum.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

KingOfPHP KingOfPHP Developer Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web
  • Konum İsveç
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 234
  • Beğeniler 16 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
birde cafe falan için onay yok üretim yapman lazım :) Öyle alım satım değil .
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!

• Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
ZaraGyan o zaman bize uymaz hocam bu son zamanlarda kırmızı kaliforniya solucanı yetiştiriciliği diye bı olay varmış 50 bın lıra yatırıyorsun 1 sene sonra her ay 10 bın lıra para kazanıyormussun : ) o işe mi girsek napsak acaba :)

damla1 damla1 Profesyonel Makale Yazımı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / K
  • Meslek Hukukçu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** İ**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 398 / 114
  • Ticaret 201, (%100)
Kosgeb hibesinden yararlanabilmeniz için hem Kosgeb kurs sürecine dahil olmanız gerekiyor hem de bir iş planınızın olması şart koşuluyor. Misal olarak İstanbul'da yer alan İsmek'lerde ücretsiz bir şekilde 10 günlük periyotlar ile kurslar veriliyor. Bu kurslara devam zorunluluğu olup, en fazla 2 kere devamsızlık hakkınız oluyor. Kursa kabul için de sizinle kısa bir görüşme yapıyorlar telefonda ya da yüz yüze. Devamında, iş fikrinizi sunuyorsunuz. Beğenildiği takdirde, masraflar yapıldıktan sonra var olan fatura ile hibe veriliyor.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
damla1 illa bir şey mi üretmek gerekiyor peki acaba ? Yani ben gidip ben bi karaoke cafe açmak istiyorum yeri burda şukadar param var buyrun belgeli. Bu parayı kullanıcam + destek ıstıyorum dıyebılıyor muyum ?

damla1 damla1 Profesyonel Makale Yazımı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / K
  • Meslek Hukukçu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** İ**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 398 / 114
  • Ticaret 201, (%100)
İş planı sunmanız geriyor, yani yeni bir iş fikri diyebiliriz. Sadece üretim değil, tabi, yaratıcılık da istiyorlar. Zaten verilen kurs, iş planını hazırlama ve kabul ettirmeye yönelik :)
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Benim projem onaylandı ama maddi imkansizliktan dolayı alamadım iptal oldu ,proje ofisinde çalıştığım halde alamadım ,bilgiyle olmuyor maddiyat gerekli ,önce sen bütün masraflari oduyorsun devlet 6 7 ay sonra sana ödüyor ,daha öncede açılan konularda çok kez yazdım ,PARANIZ YOKSA sakın kalkışmayın, paranız varsa hiç durmayın hemen kosgebe gidin zaten danışmanlar sizi yönlendirirler.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al