KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar selam, bu aralar bu iş kurma konusuna ıyıce takmıs bulunmaktayım. Bu kosgeb kımlere neye gore teşvik verıyor acaba yanı mısal 150 bin lira biz koyduk bi cafe acıcaz dedik al bu da benden diyip 50 bin lirayı o sekılde vermıyor herhalde :)
Sitede detaylar yazıyor ancak dırekt bu sureci yasayan bir arkadaşımız var mı aramızda uğraşılacak birşey midir yani olabilitesi var mıdır ? Yoksa zaman kaybetmeye değmez mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Siz kredi çekiyorsunuz veya bulup harcıyorsunuz fatura/vs. saklayıp gösteriyorsunuz onlarda size ödeme yapıyorlar ama uzun sürüyormuş. ***'da okumuştum kaynak bulursam gönderirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım Ve Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kardeşim kosgep belgesii felan alman lazım.
Kosgep sana harcadığın ücrete karşı para veriyorlar. Yani mesela internet kafene masa, bilgisayar yazarkasa vb aldın hepsi toplam 25 bin TL tuttu. Gidiyorsun kosgepe harcadığın ücretin fişlerini veriyorsun ve sana harcadığın parayı veriyorlar. Fakat bunlar için bazı istedikleri var. O yüzden iyi araştır
rehberimistanbul.com
Manisalii
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tamircisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%92)
Kosgeb'te para çıkıyor ama belli bir süreci 3-6 arası para çıkıyor yakın zamanda 150 bin lira para alacağız oda dünya çapında Patent ücreti üstüne 100 bin lira biz koyacağız. Patent sürecinin bitmesiyle birlikte para yatırma kısmında Kosgeb hemen ödeme yapıyor...
Bizim çekmemizde sebep Dünya'da bu işi bizden başka kimse yapamasın diye iş yeri açma konusundaki olayı tam bilmiyorum fakat iş büyütmede nasılsa iş yeri açma olayınında aynı olabileceğini düşünüyorum siz masrafı yaparsanız Kosgeb size ödeme yapar. Diye tahmin ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birde cafe falan için onay yok üretim yapman lazım :) Öyle alım satım değil .
Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!
damla1
Profesyonel Makale Yazımı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Hukukçu
-
-
Ad Soyad
D** İ**
-
-
-
Ticaret
201, (%100)
Kosgeb hibesinden yararlanabilmeniz için hem Kosgeb kurs sürecine dahil olmanız gerekiyor hem de bir iş planınızın olması şart koşuluyor. Misal olarak İstanbul'da yer alan İsmek'lerde ücretsiz bir şekilde 10 günlük periyotlar ile kurslar veriliyor. Bu kurslara devam zorunluluğu olup, en fazla 2 kere devamsızlık hakkınız oluyor. Kursa kabul için de sizinle kısa bir görüşme yapıyorlar telefonda ya da yüz yüze. Devamında, iş fikrinizi sunuyorsunuz. Beğenildiği takdirde, masraflar yapıldıktan sonra var olan fatura ile hibe veriliyor.
damla1
Profesyonel Makale Yazımı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Hukukçu
-
-
Ad Soyad
D** İ**
-
-
-
Ticaret
201, (%100)
İş planı sunmanız geriyor, yani yeni bir iş fikri diyebiliriz. Sadece üretim değil, tabi, yaratıcılık da istiyorlar. Zaten verilen kurs, iş planını hazırlama ve kabul ettirmeye yönelik :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Benim projem onaylandı ama maddi imkansizliktan dolayı alamadım iptal oldu ,proje ofisinde çalıştığım halde alamadım ,bilgiyle olmuyor maddiyat gerekli ,önce sen bütün masraflari oduyorsun devlet 6 7 ay sonra sana ödüyor ,daha öncede açılan konularda çok kez yazdım ,PARANIZ YOKSA sakın kalkışmayın, paranız varsa hiç durmayın hemen kosgebe gidin zaten danışmanlar sizi yönlendirirler.