-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhabalar alışveriş yapacağımız zaman n11, gittigidiyor vs tarzı sitelerde kart bilgilerimizi vererek alışveriş yapmak doğru mudur?
Benim haberim olmadan kartımdan para çekilirse bunu iptal edebiliyor muyum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
yaptıracağınız işlemlerde ssl olabilir 3d secure olabilir bu tip güvenlik önlemlerine dikkat edin. Kartınızla ilgili işlemlerde bilginiz dışında çekim yapıldığında müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olacaklardır.
ya da bu tip işlemler için kartınız içinde sanal kart oluşturun ihtiyaç oldukça bakiye yükleyin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Konu da ismini verdiğiniz sitelerin güvenirliği tartışılmaz fakat bilgisayarınız da bulunan çeşitli virüsler ya da ele geçirmeye yarayan 3.parti yazılımlar ile bilgileriniz ele geçirilebilir. Eğer kendi güvenliğinizden eminseniz bahsi geçen siteleri kullanmanızda bir zarar yok. O siteler gerekli güvenlik uygulamalarını kullanmaktalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Sanal kart kullanın bu şekilde belirlediğiniz limit haricinde ödeme yapılamaz.
ZeroD
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Zamanında bende onu çok düşündüm fakat daha sonra 3d secure olmayan ne kadar site varsada paso her yerde kart bilgilerimi verdim 3 4 yıldır böyle devam hiç bir sorunda olmadı zaten kart bilgilerimi alsalarda hiç birşey yapamazlar