-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
arkadaşlar bir reklam ajansının kurumsal blogunu yönetiyorum ecce pure tema kullanıyorum yanlız ben bu siteye backlink çalışması yapsam mı ?
Adamlar işten pek anlamıyorlar bana verdiler haftalık rapor istiyorlar bende kafama göre yönetiyorum şimdilik yandex,bing gibi sitelere kayıtlarını yaptım wp eklentilerini kurudum siteyi tam rayına koydum ve haftalık 4 makale giriyorum doğal olarak hitler az.
hazırladığım raporda index,alexa son rapor ve güncel rapor arasındaki fark,girilen konu başlıkları ve google analytics haftalık bilgilerini paylaşıyorum.
Sorular
backlink paketi yada forum,sözlük backlink çalışmaları kurumsal bi şirkete yapılır mı ?
sizce adamların gözünü nasıl boyasam ?
haftalık rapor neleri içinde barındırmalı ?
verebileceğiniz tavsiyeleri bekliyorum.
teşekkürler.
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Senin dediğin şekilde elimde 1 mahalle çantacısının , 1 restaurantın ve 1 cafe pub işletmelerinin sitelerini yönetiyorum. İnsanların gözünü boyayamazsın. En basit örnek restaurantın sahibi mersinde eğlenilecek mekan yazdığında üst sıralarda çıkmak istiyor ve bana şu anda bunun için para ödüyor. Göz boyama yaparak kul hakkına girmeyin. Gerçekten bir çalışma yapın ki bundan bir kaç yıl sonra yine "nasıl gözlerini boyarım?" diye bir konu açmak yerine kendinizi geliştirmiş bir şekilde "Neler yaparsak üst sıralara çıkabiliriz" adlı konularınız olsun... :rolleyes:
1 kişi bu mesajı beğendi.
Uğur Gündüz Tasarım