Senin dediğin şekilde elimde 1 mahalle çantacısının , 1 restaurantın ve 1 cafe pub işletmelerinin sitelerini yönetiyorum. İnsanların gözünü boyayamazsın. En basit örnek restaurantın sahibi mersinde eğlenilecek mekan yazdığında üst sıralarda çıkmak istiyor ve bana şu anda bunun için para ödüyor. Göz boyama yaparak kul hakkına girmeyin. Gerçekten bir çalışma yapın ki bundan bir kaç yıl sonra yine "nasıl gözlerini boyarım?" diye bir konu açmak yerine kendinizi geliştirmiş bir şekilde "Neler yaparsak üst sıralara çıkabiliriz" adlı konularınız olsun... :rolleyes:
henüz pek bir tecrübem olmadığı için nasıl bir rapor hazırlanır bilmiyorum göz boyamaktan kastım raporun ayrıntılı ve göze hoş gelmeseydi henüz 3 haftalık bir siteyi backlink almadan hiçbir seo çalışması yapmadan sadece özgün makaleyle üst sıralara çıkarmak oldukça güç üstelik sosyal medya ağlarıda bende değil bu durum bunu dahada güçlendiriyor benim kastım buydu siz daha çok **************lık üzerinden gitmişsiniz anladığım kadarıyla belki kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim bende haklısınız.