lostyazilim
tr.link

Link.TL Yeni Reklam Yöntemi

18 Mesajlar 3.355 Okunma
acebozum
tr.link

JusTic4 JusTic4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Xyz işi yapmayanlar piyasadaki ptc cileri takip etsin, xyz cilerde link tl tercih edebilir. Firmayı yi Forumlarda karalama çalışmalarına pek cok kez şahit oldum heleki *** da. Ödemeleri 1-2 gün maximum 3-4 gün gec yapabiliyorlar ama eksiksiz ödeme yapıyorlar ben daha önce ödeme de almıştım. Bahsi geçen firmanın da ne tür reklam yaptığı da onları ve tercih sahiplerini ilgilendirir. Bir kaç bot deneyip banlananlar forumlarda mütiş karalamaya çalışıyorlar.(botların yanında bot yapmayıp yananlara değil sözüm).

elektronikssl
webimgo

ismail ismail WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 582 / 327
  • Ticaret 3, (%100)
Mobilde başka siteye yönlendirmesi ve bilgisayarda adult içerik göstermesi var.Dikkat edin.

Lim10Ata Lim10Ata Müsait Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 1151
  • Beğeniler 312 / 314
  • Ticaret 42, (%100)
İyi güzelde bunu siteye koyarsam muhtemelen ciddi hit düşüşü olacaktır...
MesuT

kişi bu mesajı beğendi.

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1829
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)
Elinizde olan hitten olmayin. Cok uzun sure cok fazla hit dususune neden olur

wmaraci
wmaraci

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Bence normal bir sitede hit düşmesine neden olabilir. Ancak, indirme, warez, sitelerinde ziyaretçi bilinçli olarak linklere tıkladığından işe yarayabilir.

Kaldı ki, doğru sayım yapmıyor diyorlar, doğrudur. Google bile geçersiz tıklama v.b. nedenlerle kesinti yapıyor. İnternet dünyasında gelir sağlayana kadar yeni webmasterler için moral kaynağı olabilir.

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

JusTic4 adlı üyeden alıntı

Link.TL firmasının *** forumuyla aralarında işsel problemler olduğunu unutmayalım :)

Link tl çalısanısın herhalde.
***la ne alakası var 100 farklı kişi sikayet konusu açmıs *** multi üyelerini banlamaktan bıkmadı bunlar konum kaç gün kalırsa hesabı.

Ayrıca bu link kısaltmadan ne anlıyorsunuz bilmiyorum gidin ana firmalarla çalısın işin kuralı bu popads. api kodu alınır siteye eklenir yayıncı toplanır yayıncılara 1k hiti 100-200 saydırılır. zaten adamlar ödemelerini günlük alıyor siz 10 tl kazanıyorsanız adamlar 50-60 tl kazanıyor.

JusTic4 JusTic4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
underworld Link tl çalışanı değilim. Ancak bildiklerim ve gördüklerim doğrultusunda 100 şikayet konusunun 59 fake. Yani ya bot yapıp banlanınca ağlayanlar ya whoip çekip bilgisayarını click e bırakıpta parası verilmeyenler yada sahte hit gönderenler. Piyasada hatrı sayılır bir süredir bulunduğu icin konuşuyorum. Link kısaltma işi sana göre bana göre gereksiz yada alternatifi cok olan bi olay olabilir ama yeni başlamak isteyen hevesli kişilerin yanılmaması icin söylüyorum. Daha önce kullandığım icinde sistemlerini az cok biliyorum. Multi üyelik konusuna gelince iki tane üyelikleri vardı diye biliyorum biri link tl adına birisi de yeni projeleri olan adtictac adına link tl önceden zaten banlanmıştı adtictac'sa bahsi gecen kısaltma servisinin ait olduğu kişilerin başka bir projesiydi. Yani azıcık düşününce o üyelik üzerinden adtictac projesi ile ilgili *** kullanıcılarına hizmet vermek hedefleri olduğunu anlamakta zor değil. Yani bu multi olarak değil grup şirketi gibi de hayal edebilirsin. Kaldı ki link tl hesabının banlı olduğunu göz önüne alırsak Kullandıkları tek hesap yani ortada bi multilikte yok. Sebep yokken ban atılması ve modların gevşek tavırları az cok alıntıladığın mesajımı doğrular tarzda.

Inchredible Inchredible WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek front-end developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
link.tl son derece kalitesiz bir site. Mümkünse kullanmayın.

"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al