-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Dostlar sizlerde de oldu mu acaba ? 21 temmuzda ödeme talebi yaptım ama halen yatmadı ücret.
İllegal millegal deyip duruyorlar. Onların yaptığı da illegal oluyor benim paramı 1 ay içerisinde değerlendirdikleri için.
Var mı çözüme ulaşabilen?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bende 260 lira paramı alamadım geçen hafta . para çarçur oldu . bütün hepsini bastım maçlara şimdi 10 tl param kaldı.
misli hesabım babamın üstüne kayıtlı, babamın banka hesabı yok .
benim banka hesabım var , illa diyolar babanın banka hesabına atıcaz parayı .
vermediler şimdi para kalmadı . birdaha da işim olmaz misliyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
1-2 aydır paralarını alamayan var bende 15 gün beklemiştim hesabımı kapatıp ödemeyi yaptılar. :)
sosyalme.com
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Kuralları okumadan üye olup, sadece para transferi için kullanirsaniz olacağı bu. Suç mislide değil sizde.
Fatih
fatihcalisir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fatihcalisir.com
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
22, (%0)
2 gün önce misli hesabım üzerinden iletişim formunu doldurdum.Konu olarakta Üyelik İptalini seçtim.Aynı gün mail olarak dönüş yaptılar beklemedeyim bende :)
Sayın Üyemiz,
Şahsınız ile Misli.com arasındaki ilişkiyi düzenleyen “Üyelik Sözleşmesi” ve diğer yasal yükümlülükler gereğince üyelik hesabını sadece üyelik sözleşmesinde tanımlanan oyunların oynanması maksadıyla kullanabilecekken;
Misli.com’u normal işlevi olan Yasal Sanal İddaa Bayisi olarak değil de EFT merkezi olarak kullandığınız, Misli.com un bu faaliyet sebebiyle maddi-manevi Zarar gördüğünü,bunun açık olarak sözleşme hükümlerine ve hatta kanun hükümlerine aykırı olduğunu, Şirketimiz Hukuk Departmanının bu konu ile ilgili olarak yasal yollara başvuru yapma hakkının saklı olduğunu, bu sebeplerle açık ihlali gereği Misli.com un yine aynı üyelik sözleşmesinden kaynaklanan “Üyelik Hesabını Pasif Hale Getirme” hakkı talebinizin ve "Para Çekme Talebinizin " işleme alındığını , Şirket Yönetimince enkısa sürede sonuçlandırılarak tarafınıza dönüş yapılacağını bilgilerinize sunarız.
www.fatihcalisir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Banka'yı kullanıp 2-3TL ödememek için Misli'yi kullanırsanız olacağı budur. Madem kullanacaksınız o zaman her işleminizde 2TL'lik bir kupon yapın da adamlar da paranızı size geri versinler.
Tek taraflı düşünmeyin bu işlemlerde.