lostyazilim
tr.link

mp3 dinleme sitesi hakkında gerçekler ?

21 Mesajlar 2.878 Okunma
lstbozum
tr.link

Doping Creative Doping Creative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makale Yazarı&webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşlar birçok kişinin mp3 siteleri var ve 3-4 ay demeden bilerlerce güblük ziyaretcileri oluyor ve adsense banda vermiyor.Yasal mı peki ?

Ama şu şekilde:

Müzik barınmıyacak müzikler ve videolar youtube'tan ve müyapın koyduğu videolar olacak.Bu durumda sizce yasalmı oluyor ? Sanırım bu yüzdende adsense ban atmıyor ? bu konuda net bilgisi olanlar varmı ?

Ben açıkcası ingilizce bir mp3 dinleme sitesi açmayı düşünüyorum peki ya yurtdışında olsa yasal olurmu adsense ban yermi başıma yasal sorun gelirmi ?

Detaylı tartışalım bu konuyada net nokta koyalım diye düşünüyorum...

Bu konuda bilgi paylaşımında bulunanlara şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

verido verido Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 5 / 8
  • Ticaret 3, (%100)
Hiçbir sıkıntı olmaz.

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

verido adlı üyeden alıntı

Hiçbir sıkıntı olmaz.

Bu kesin bilgimi hocam.Olaya son noktayı koymalıyız.Bu konuda çok kişi korkarak site açmıyor kazancı bol olan bir alan çunku . Belki 100 lerce kişinin naşına sıkıntı gelmedi ama gelenlerde oluyor. Burda şuna karar vermeliyiz :)

Youtube yukleyen muyap :) embed kodu ile koyuyoruz. dinlettiriyoruz. muyap para kazanıyor :) bizde adsenseden ama o müzikten bir kazanç yok . Bu türkiye olayı ya yurttışı nedir ?

Daha once amerikada sunucusu olup yurttışında yasadışı olan içerikle yakalanıp turkiyede bile yargılananı gordum :) devletler arası avukat başvursu ile ile :)

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Emin olmamakla beraber, Müyap Shiftdelete.net için kapatma davası açmıştı. Neden olarak forumdan birinin müyapın kanalındaki şarkıyı foruma koymasını göstermişti. Hatta hakkı alkan baya uğraşmıştı

wmaraci
wmaraci

yalcnuygur yalcnuygur Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)
Hocam iyi geceler. Doğrusunu söylemek gerekirse benim pek bilgim yok bu saatte cevap verende olmadığı için tartışmayı ben açmak istiyorum.
Hocam bence yasal değildir. Çünkü müyapın web sitesine baktığınızda zaten kendisi kesinlikle bu duruma karşı bir yazısı var. Aynı şey değil ama benim bir arkadaşım da youtube'de kanal açmıştı müyaptan alıntı video paylaşımı yaptı. Kanalı kapattılar ama ceza konusuna bir şey diyemem.
Bu konu benimde ilgimi çekti doğrusu cevapları teker teker takip edeceğim hocam. İnşallah doğru bilgilere ulaşırsınız...

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

yalcnuygur adlı üyeden alıntı

Hocam iyi geceler. Doğrusunu söylemek gerekirse benim pek bilgim yok bu saatte cevap verende olmadığı için tartışmayı ben açmak istiyorum.
Hocam bence yasal değildir. Çünkü müyapın web sitesine baktığınızda zaten kendisi kesinlikle bu duruma karşı bir yazısı var. Aynı şey değil ama benim bir arkadaşım da youtube'de kanal açmıştı müyaptan alıntı video paylaşımı yaptı. Kanalı kapattılar ama ceza konusuna bir şey diyemem.
Bu konu benimde ilgimi çekti doğrusu cevapları teker teker takip edeceğim hocam. İnşallah doğru bilgilere ulaşırsınız...

Hocam şöyle düşünün o kanala yuklemiş ben muyapın yuklediği videoyu paylaşcam video muyapın yasal kendi koyduğu video

• Üyelik 19.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 5 / 8
  • Ticaret 3, (%100)
Sonuç olarak embed kodlarının alınmasına izin verilen her şeyin youtube dışında yayınlanılmasına da izin veriliyor demektir. Bu kadar basit.

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Emin olmamakla beraber, Müyap Shiftdelete.net için kapatma davası açmıştı. Neden olarak forumdan birinin müyapın kanalındaki şarkıyı foruma koymasını göstermişti. Hatta hakkı alkan baya uğraşmıştı

shift delete ise normaldir goze batar =) muyapta az değil parayı nerden kırpacağını iyi biliyorlar bu konu aslında en iyi muyapa sourulur bu konuya nokta koymak için yarın muyapa telefon yada mail yolu ile uşacağım.Çünkü adsense bunu yasal goruyor.

Ek Olarak:

verido adlı üyeden alıntı

Sonuç olarak embed kodlarının alınmasına izin verilen her şeyin youtube dışında yayınlanılmasına da izin veriliyor demektir. Bu kadar basit.

Muhendis adlı arkadaşın orneğini gozonunde bulundurunca hocam iş değişiyor bende sizin gibi düşünüyordum.

yalcnuygur yalcnuygur Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)

Doping Creative adlı üyeden alıntı

Hocam şöyle düşünün o kanala yuklemiş ben muyapın yuklediği videoyu paylaşcam video muyapın yasal kendi koyduğu video

Anladım demek istediğinizi hocam ama ben yasaktır diye düşünüyorum. İnşallah değildir konu bir netlik kazansın bakalım..

• Üyelik 19.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 5 / 8
  • Ticaret 3, (%100)
Müyap'ın youtube'da hesabı yok hatırlatayım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al