lostyazilim
tr.link

Ne Yapsam Bilemedim

11 Mesajlar 1.307 Okunma
lstbozum
tr.link

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
Arkadaşlar sitemi ne yapsam bilemedim bana çok şey kazandırdı bu site 1 yılı aşkın süredir uğraşıyorum bu siteyle. Hitlerim çok düşük genel olarak 50 civarı falan onedio, yazarkafe gibi yerlerde içeriklerim öne çıkınca ancak 700 hiti gördüm. Sizce bırakmalımıyım yoksa geleceği var mı bu sitenin.

www.antikkafa.com

wmaraci
reklam

TheThanatos TheThanatos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)
hocam içerik girmek bir yere kadar reklam ve seo yapmak şart birde kullanıcıların ilgisini çekmelisiniz. Bence bırakmayın 1 yıl uğraşmışsınız iyi yerlere gelebilirisiniz.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Devir öyle bir devir olmuş ki, bütçesi olan götürüyor. Teknoloji kategorisinde ben sadece fiyat almak istedim benden aylık 1.400 tl istediler:) hey gidi hey sen emeklerinin karşılığını almaya gayret et pes etme ve azimli ol ayrıca acele de etme sabrin sonu selamettir :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

TheThanatos adlı üyeden alıntı

hocam içerik girmek bir yere kadar reklam ve seo yapmak şart birde kullanıcıların ilgisini çekmelisiniz. Bence bırakmayın 1 yıl uğraşmışsınız iyi yerlere gelebilirisiniz.

seo demek para demek hocam malesef öğrenci bütçesi işte :) bazı kelimelerde üst sıralara geldim ama hatam aranma hacimlerinin yeterince yüksek olmaması sanırım.

Ek Olarak:

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Devir öyle bir devir olmuş ki, bütçesi olan götürüyor. Teknoloji kategorisinde ben sadece fiyat almak istedim benden aylık 1.400 tl istediler:) hey gidi hey sen emeklerinin karşılığını almaya gayret et pes etme ve azimli ol ayrıca acele de etme sabrin sonu selamettir :)

aslında hocam çok şey kazandım bu siteden direk reklam parası kazanmadım pek ama trt'nin yarışmasında ödül aldım. Sayesinde bir reklam ajansında iş buldum gibi.(mezun olunca gel diyolar) Ücretsiz 3-4 bin tl lik eğitime gittim vs. Şimdi başka projelere mi yönelsem de diyorum bir yandan.www.artokur.com adlı bir site açtım yine blog.türkcell.com da yazarlık yapıyorum aynı zamanda. Kafada okadar çok şey biriktiki hangisiyle başa çıkıcam bilemedim valla.

wmaraci
wmaraci

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam site güzel tasarımı olsun, içerikler olsun. Biraz daha tanıtım yaparak, sosyal medyada aktif olarak ve daha fazla imleme sitesi kullanarak bir düzene oturtmalısınız. Bana sorarsanız eğer zamanınız varsa bu siteniz dursun bunun yanında farklı projelere de bakın.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

Stero0 adlı üyeden alıntı

Hocam site güzel tasarımı olsun, içerikler olsun. Biraz daha tanıtım yaparak, sosyal medyada aktif olarak ve daha fazla imleme sitesi kullanarak bir düzene oturtmalısınız. Bana sorarsanız eğer zamanınız varsa bu siteniz dursun bunun yanında farklı projelere de bakın.

teşekkür ederim hocam verdiğiniz fikir için bende öyle bi şey düşünüyorum. Aslında aklımda kadına şiddet üzerine sağlam bir site açma fikri var. Hem ülkenin kanayan bir yarası hemde ciddi anlamda güzel içeriklere sahip iyi organize olmuş bir web sitesi bu anlamda yok. İnş 1-2 aya hayata geçirmeyi planlıyorum onuda.

• Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

teşekkür ederim hocam verdiğiniz fikir için bende öyle bi şey düşünüyorum. Aslında aklımda kadına şiddet üzerine sağlam bir site açma fikri var. Hem ülkenin kanayan bir yarası hemde ciddi anlamda güzel içeriklere sahip iyi organize olmuş bir web sitesi bu anlamda yok. İnş 1-2 aya hayata geçirmeyi planlıyorum onuda.

hocam bence siteye reklam koyunda host paranız çıksın. + Seo için para biriktirirsiniz bizde öğrenciyiz yani hocam.

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

TheThanatos adlı üyeden alıntı

hocam bence siteye reklam koyunda host paranız çıksın. + Seo için para biriktirirsiniz bizde öğrenciyiz yani hocam.

hocam adsense koydum ama para kazandırmıyor pek 12 aydan fazla zaman oldu 40 lira anca olmuş :S tanıtım yazısı falan işine hiç girmedim ama...

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
ben sitenizi burdan gördüm yer imlerine aldım mesela. illa ki okuyucu kitleniz, ilgisini çeken ziyaretçileriniz olur. reklam yaptıktan sonra.

• Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

hocam adsense koydum ama para kazandırmıyor pek 12 aydan fazla zaman oldu 40 lira anca olmuş :S tanıtım yazısı falan işine hiç girmedim ama...

hocam bende adsense var kullanmıyorum başka bir firma kullanıyorum günlük 2-3 lira geliyor host param 6 lira gerisi seoya

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al