hocam içerik girmek bir yere kadar reklam ve seo yapmak şart birde kullanıcıların ilgisini çekmelisiniz. Bence bırakmayın 1 yıl uğraşmışsınız iyi yerlere gelebilirisiniz.
seo demek para demek hocam malesef öğrenci bütçesi işte :) bazı kelimelerde üst sıralara geldim ama hatam aranma hacimlerinin yeterince yüksek olmaması sanırım.
Ek Olarak:
Devir öyle bir devir olmuş ki, bütçesi olan götürüyor. Teknoloji kategorisinde ben sadece fiyat almak istedim benden aylık 1.400 tl istediler:) hey gidi hey sen emeklerinin karşılığını almaya gayret et pes etme ve azimli ol ayrıca acele de etme sabrin sonu selamettir :)
aslında hocam çok şey kazandım bu siteden direk reklam parası kazanmadım pek ama trt'nin yarışmasında ödül aldım. Sayesinde bir reklam ajansında iş buldum gibi.(mezun olunca gel diyolar) Ücretsiz 3-4 bin tl lik eğitime gittim vs. Şimdi başka projelere mi yönelsem de diyorum bir yandan. http://www.artokur.com adlı bir site açtım yine blog.türkcell.com da yazarlık yapıyorum aynı zamanda. Kafada okadar çok şey biriktiki hangisiyle başa çıkıcam bilemedim valla.