TheThanatos adlı üyeden alıntı

hocam içerik girmek bir yere kadar reklam ve seo yapmak şart birde kullanıcıların ilgisini çekmelisiniz. Bence bırakmayın 1 yıl uğraşmışsınız iyi yerlere gelebilirisiniz.

seo demek para demek hocam malesef öğrenci bütçesi işte :) bazı kelimelerde üst sıralara geldim ama hatam aranma hacimlerinin yeterince yüksek olmaması sanırım.

Ek Olarak:

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Devir öyle bir devir olmuş ki, bütçesi olan götürüyor. Teknoloji kategorisinde ben sadece fiyat almak istedim benden aylık 1.400 tl istediler:) hey gidi hey sen emeklerinin karşılığını almaya gayret et pes etme ve azimli ol ayrıca acele de etme sabrin sonu selamettir :)

aslında hocam çok şey kazandım bu siteden direk reklam parası kazanmadım pek ama trt'nin yarışmasında ödül aldım. Sayesinde bir reklam ajansında iş buldum gibi.(mezun olunca gel diyolar) Ücretsiz 3-4 bin tl lik eğitime gittim vs. Şimdi başka projelere mi yönelsem de diyorum bir yandan.www.artokur.com adlı bir site açtım yine blog.türkcell.com da yazarlık yapıyorum aynı zamanda. Kafada okadar çok şey biriktiki hangisiyle başa çıkıcam bilemedim valla.