-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
serdar01 adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 7-8 gündür kişisel blog siteleri üzerine araştırma yapıyorum.İçerikleri,nasıl tema kullanılması gerektiği gibi.Bu tema öncesinde dikkatimi çekmişti.Ama bildiğiniz gibi olumsuz yorum yapan arkadaşlarda fazla.Kimi arkadaşlarda bir çok yerde kullanılıyor diye yorum yapmış.
O zaman şunu sormak isterim.
Bu tema kişisel blog sitesi uygun olur mu ? veya aşağıdaki temayla karşılaştırır mısınız ?
http://pluto.pinsupreme.com/frame/frame.php
Ek Olarak:
Teşekkür ederim.İyi ki var :)
kişisel blog teması için fazla özellikleri olan bir tema olduğunu düşünüyorum şahsen portal teması olarak kullanılması daha uygun olur. Kişisel blog teması için daha sade bir tema kullanabilirsiniz. Newspaper temasıda sade bir tema ama özellikleri oldukça fazla kişisel blog sitesi için bu özelliklerin tamamını kullanmak siteyi olumsuz yönde etkileceyektir yavaşlama gibi.
diğer temayı açıkcası beğenmedim. daha klasikleşen bir tasarım üzerine sade bir tema bulursan daha iyi olur kanısındayım zira alışkanlık çok önemli bizim milletimiz için yani sağ taraf sidebar orta kısım gövde üst header ve alt footer bu klasikleşmiş tasarımın dışındaki temalar genelde itici oluyor o yüzden benim gözüme pek hoş gelmedi :)
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
Php
php yaşam biçimidir...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
php
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
http://www.yasambilgisi.com/
burada kullanmıştım gerçekten güzel ve kullanışlı bir tema lastik gibi her şey yapabilirsiniz.
adminmaker++ Admin Panel Oluşturucu, Tema Giydirici
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu tür temaları ilk warez indirin bakın çözebiliyormusunuz. Bazen bende işin içinden çıkamıyorum.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Warez indirip denedim diyelim. Warez temayı kaldırdığımda yani sildiğimde sitede açık meydana getirir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Writing teması başlangıç için iyi ve temiz bir tema ancak ileride reklam falan almaya kalkarsan sıkıntı yaşar ve temayı değiştirmek zorunda kalırsın zira bu temada reklam alanları yok buda ilerisi için handikap oluşturur. Baştan tema kurarken bütün ayrıntıları düşünmelisiniz. Sitenin tutabilme olasılığını da hesap ederek adsense reklam yerleşim uyumlu temalar tercih edin derim.
Newspaper temasını kullanan bir çok site var örneğin benim takıldığım spor sitesi olan sportevolution.net sitesi bu temayı kullanıyor ve oldukça temiz ve sadeleştirilmiş bir şekilde kullanıyor yani tüm özellikleri kullanılmamış. Site hızlı olsun diye.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bekar
-
-
Ad Soyad
R** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnsterseniz PM atın Bedava veriyim yararım olsun.
Remo