MertK3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
sabır
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
vBulletin sitesinden 249 Dolara vBulletin 5 Connect aldım tüm herşey verildi panele girdim indirdim sitemede güzelce kurdum fakat sorun şu
Garanti bankasından taksite böldürmek için aradım fakat 2-3 gündür böyle ödeme yapılmamış olarak görünüyor ve taksitlendirme olmuyor. İnternet şubesinden baktım vbulletine ait veya başka bir yurtdışı şirketine ait hiç bir ödeme yapılmamış? ne tür yol izlemeliyim düşünceleriniz nelerdir eğer iade etmek istersem nasıl iade etmeliyim?
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
çıkar kokusu endişeye gerek yok :)
hesap satış
MertK3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
sabır
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşin garip tarafı garanti ben yurtdışına taksit yapmam diyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Şimdi şöyle bir durum var. Ödemeniz provizyonda bekliyor olabilir. Şirket yurtdışında olduğu için kartınızın onaylanması işlemin gerçekleşmesi uzun sürebilir. Ayrıca garanti yurtdışına taksit yapmayacak. Kredi borcunuzu taksitlendirecek. Bunu özellikle belirtirseniz anlarlar umarım. :)
Bu provizyon olayından dolayı, iptal etmeme rağmen yenilenen bir alan adının iadesini alabilmiştim. (Tabi kartım iptal edilip yenisi yollandı ama 39 dolar gibi bir parayı kurtarabildim.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam dediğim gibi vbulletin şirketini bağlayan bir şey yok bunda. Garantiye bu yaptığım harcamayı taksitli ödemek istiyorum diyeceksin. Faizli bir şekilde ayda xxx lira ile 3-4-5-6-7-8 artık kaç ay olursa o şekilde ödemen gerekecek.