lostyazilim
tr.link

Oyun inceleme sitesi sosyal medya kullanımı ve tanıtım hk.

5 Mesajlar 594 Okunma
lstbozum
tr.link

sefolee sefolee www.GamerTr.com Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Selamlar dostlar,
Yeni web sitemiz için sosyal medya kullanımı ve site tanıtımı hakkında uzman arkadaşların desteğine ihtiyacım olacak.
Yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. Oyun incelemelerini mizahi bir yolla yapıyoruz ve oyunlar hakkında komik bulduğumuz şeyleri sitemizde paylaşıyoruz. Yaklaşık bir haftadır yayındayız ve sitedeki biçim ve etiket gibi SEO işlerini tamamlar tamamlamaz ufak ufak tanıtım çalışmalarına başlamak istiyorum.
Sosyal medya kanadında, web sitemin mi reklamını yapsam yoksa onun facebook sayfasının mı reklamını yapsam tereddüt ediyorum. Tabi ikisini de yapmak daha iyi diyebilirsiniz ancak birine yoğunlaşmak istiyorum.

Sitenin facebook dışında ayrıca twitter ve thumblr hesapları da var. Aktif olarak oralara da içerik aktarılıyor. (google+ ve pinterest üzerine de çalışma yapmayı düşünüyoruz.) Youtube'da yayınlanacak pek içeriğimiz yok o yüzden oraya ekstra çaba harcamak istemedik. Bu konuda da yorumunuzu alabilirim.

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca sayfa dizaynı ile ilgili yorumlarınız olursa onları da duymak isterim. Site adresini imzamda bulabilirsiniz.

Gelecek olan cevaplara göre birkaç soru daha sormak istiyorum hazır olun :)

wmaraci
reklam

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
facebook sayfanı tanıt beğeni alır sayfan bu sayede sürekli paylaşımların ilgili kitleye ulaşır. sitenin yaparsan reklam kesildiği an hitte kesilir.. bunun haricinde bir kitle topladıkdan sonra oyun veya steam key çekililişleri yaparak sayfana daha ucuza üye toplayabilirsin. Ve kesinlikle arada youtube'ye video şeklinde oyun incelemeni atmalısın. Yani mizahi bir şey varsa video şart.

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)
Facebook reklamı yap derim. Sonuçta insanlar güncel olarak orada ve haliyle sizin gönderilerinizi ana sayfada görmek zorunda. Merak ettirip tıklattırmak size kalmış.
elegan arkadaşıma katılıyorum. Bu işi gerçekten yapacaksan youtube kanalın olmalı. Bu devirde en iyi gelir youtube'den zaten. Yalnız farklılaş. Şu telefon alıp inceleyip kıran adam gibi özgün ol :)

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Bizim var olan oyun sitemizde inceleme yaparsanız gelirleri bölüşe biliriz. MSI firması önmüzeki ay ürün yolayacak bunlarda incelenecek. Düşünrsen pm at. :)

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci

sefolee sefolee www.GamerTr.com Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim. Yorumlarınızdan Facebook sayfamın tanıtımına odaklanmam gerektiğini anlıyorum. Ve tabi ki youtube kanalı.
Peki Google ve Pinterest konusunda düşünceniz nedir? Başlangıç için tavsiye eder misiniz yoksa twitter-facebook-thumblr ile site trafiği artana kadar devam etmem yeterli olur mu?

Ek olarak: site dizaynı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al