sefolee
www.GamerTr.com
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar dostlar,
Yeni web sitemiz için sosyal medya kullanımı ve site tanıtımı hakkında uzman arkadaşların desteğine ihtiyacım olacak.
Yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. Oyun incelemelerini mizahi bir yolla yapıyoruz ve oyunlar hakkında komik bulduğumuz şeyleri sitemizde paylaşıyoruz. Yaklaşık bir haftadır yayındayız ve sitedeki biçim ve etiket gibi SEO işlerini tamamlar tamamlamaz ufak ufak tanıtım çalışmalarına başlamak istiyorum.
Sosyal medya kanadında, web sitemin mi reklamını yapsam yoksa onun facebook sayfasının mı reklamını yapsam tereddüt ediyorum. Tabi ikisini de yapmak daha iyi diyebilirsiniz ancak birine yoğunlaşmak istiyorum.
Sitenin facebook dışında ayrıca twitter ve thumblr hesapları da var. Aktif olarak oralara da içerik aktarılıyor. (google+ ve pinterest üzerine de çalışma yapmayı düşünüyoruz.) Youtube'da yayınlanacak pek içeriğimiz yok o yüzden oraya ekstra çaba harcamak istemedik. Bu konuda da yorumunuzu alabilirim.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca sayfa dizaynı ile ilgili yorumlarınız olursa onları da duymak isterim. Site adresini imzamda bulabilirsiniz.
Gelecek olan cevaplara göre birkaç soru daha sormak istiyorum hazır olun :)
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
facebook sayfanı tanıt beğeni alır sayfan bu sayede sürekli paylaşımların ilgili kitleye ulaşır. sitenin yaparsan reklam kesildiği an hitte kesilir.. bunun haricinde bir kitle topladıkdan sonra oyun veya steam key çekililişleri yaparak sayfana daha ucuza üye toplayabilirsin. Ve kesinlikle arada youtube'ye video şeklinde oyun incelemeni atmalısın. Yani mizahi bir şey varsa video şart.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Facebook reklamı yap derim. Sonuçta insanlar güncel olarak orada ve haliyle sizin gönderilerinizi ana sayfada görmek zorunda. Merak ettirip tıklattırmak size kalmış.
elegan arkadaşıma katılıyorum. Bu işi gerçekten yapacaksan youtube kanalın olmalı. Bu devirde en iyi gelir youtube'den zaten. Yalnız farklılaş. Şu telefon alıp inceleyip kıran adam gibi özgün ol :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bizim var olan oyun sitemizde inceleme yaparsanız gelirleri bölüşe biliriz. MSI firması önmüzeki ay ürün yolayacak bunlarda incelenecek. Düşünrsen pm at. :)
cagdaskorkmaz.com.tr
sefolee
www.GamerTr.com
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim. Yorumlarınızdan Facebook sayfamın tanıtımına odaklanmam gerektiğini anlıyorum. Ve tabi ki youtube kanalı.
Peki Google ve Pinterest konusunda düşünceniz nedir? Başlangıç için tavsiye eder misiniz yoksa twitter-facebook-thumblr ile site trafiği artana kadar devam etmem yeterli olur mu?
Ek olarak: site dizaynı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.