Selamlar dostlar,
Yeni web sitemiz için sosyal medya kullanımı ve site tanıtımı hakkında uzman arkadaşların desteğine ihtiyacım olacak.
Yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. Oyun incelemelerini mizahi bir yolla yapıyoruz ve oyunlar hakkında komik bulduğumuz şeyleri sitemizde paylaşıyoruz. Yaklaşık bir haftadır yayındayız ve sitedeki biçim ve etiket gibi SEO işlerini tamamlar tamamlamaz ufak ufak tanıtım çalışmalarına başlamak istiyorum.
Sosyal medya kanadında, web sitemin mi reklamını yapsam yoksa onun facebook sayfasının mı reklamını yapsam tereddüt ediyorum. Tabi ikisini de yapmak daha iyi diyebilirsiniz ancak birine yoğunlaşmak istiyorum.
Sitenin facebook dışında ayrıca twitter ve thumblr hesapları da var. Aktif olarak oralara da içerik aktarılıyor. (google+ ve pinterest üzerine de çalışma yapmayı düşünüyoruz.) Youtube'da yayınlanacak pek içeriğimiz yok o yüzden oraya ekstra çaba harcamak istemedik. Bu konuda da yorumunuzu alabilirim.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca sayfa dizaynı ile ilgili yorumlarınız olursa onları da duymak isterim. Site adresini imzamda bulabilirsiniz.
Gelecek olan cevaplara göre birkaç soru daha sormak istiyorum hazır olun :)