82584
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben olsam 200 bine satardım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site aklını kim verdi bilmiyorum ama birde ordan ceza yeme arka planda çaldığın parça + titleda yine firmaya yönelık çalısma yapmıs gibi duruyon
Bedava Fiyatına Video Sayfasında Reklam Hizmeti PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şöyle düşünün ,domain sahibi sizsiniz , başka bir domain olmuş olsaydı ve satmak isteseydiniz siteye satılık ilanı yazmış olsaydınız bu suçmuydu; hayır değil . Domain sahibi olarak satmak istemekte doğal bir sonuç , gel gelelim firmaya gönderdiğiniz mail , içerik olarak suçlamalarda yer alan herhangi bir unsuru taşımıyor . Bırakın davayı açsınlar ,dava düştüğünde firmaya karşı dava açıp ,isminizin firma tarafında lekelendiğini belirterek manevi tazminat davası açın .
Yurtdışında firmaya attığınız mail "claim business " olarak geçiyor ve yasal .
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günahsız türk insanı genelde mahkemede ne olacak diye içi içini yer , artık yediği halttan yüzü nasır tutan utanmaz mahkemeye gülerek gider .
Dostum merak etme hiç bir şey olmayacak .
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bahsettiğiniz 2 domain için de daha önce konu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ikisi için de kesinlikle mail atmayın ve maillerde açıkça fiyat teklif edilmeden fiyat vererek satmak istediğinizi söylemeyin demiştim.
dinlememişsiniz.
wipo davası açarlarsa bu mail yüzünden domaini elinizden alırlar. bu kesin.
bizim mahkemelerde ise yüzde 50 şansınız var. hava yağmurluysa hakim farklı karar verebilir. eşiyle kavga etmişse farklı karar verir. bizde hakimler çok fazla bizim gibi insanlar. anladınız demek istediğimi.
bir şekilde anlaşmaya bakın. domaini kaybettiniz.
eklemek istedim bu domain 100 bin falan etmez bu arada. boş hayal satamazsınız yüksek fiyatlara. boşa düşerse reglemeyin. firma kendisi bile reglemeyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
atvspor.com alan adını almıştım. İsim tecil alan adını markalmadı.
Marka adı. Atan tutan vuran spor du. Biz markalayamyız dedi. Bizde *** da sorduk spor sitesi açmayın dediler. Alan adunu Turkuaz guruba satmaya çalıştık oda olmadı alan adı en son ne durumda bilmiyorum düştü biri almış sanırım.
Eğer şantaj yoksa rahat ol. Hiç bişey olmaz.
cagdaskorkmaz.com.tr